Gå til innhold

Hva med en "Ranking"


Anbefalte innlegg

Hei!

Vet ikke om dette er tatt opp før, men spør bare...

Hva med å laget til en slags ranking?

Du har jo innleggstelleren.

Men sånn 0-100 innlegg: Noob.

Også 2000 - 3000 : Pro

5000 - 6000 : Avhenging..

 

Fårstår bildet?! :cool:

 

Laget til noe slikt ville vert morsomt. Og den 13/14 bokstavregelen gjør jo til att vi ikkje kan skrive ett ord i kver osv.. :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ranking/postcount får gå for det samme. De som absolutt mener det sier noe mer om brukeren, får tro det de vil. En som nettopp har registrert seg kan kunne minst like mye som har vært medlem i tre år, eller mer for den saks skyld. Og innføre dette bare fordi det er morsomt, er da i hvert fall meningsløst. ;)

Lenke til kommentar
Kanskje det er seriøsiteten i svarene som burde rangeres? Ville blitt kvitt mye offtopic og unyttige svar. Trådstarter kunne bedømme om det som svares er relevant for emnet og gitt karakterer deretter. :blink:

Er nok dessverre ikke realiserbart.

5338203[/snapback]

Hehe, hvordan har du tenkt å få til dette da? Skal noen sitte å vurdere hver enkelt av 80.000 medlemmer og gi dem karakter? :p

Lenke til kommentar
Hehe, hvordan har du tenkt å få til dette da? Skal noen sitte å vurdere hver enkelt av 80.000 medlemmer og gi dem karakter? :p

5338216[/snapback]

Som jeg skrev:

Trådstarter kunne bedømme om det som svares er relevant for emnet og gitt karakterer deretter.

Tviler på at noen starter ett emne og at 80000 svarer på dette.

 

Lignende system finnes på mange supportforum, HP har bl.a ett slikt hvor brukere av forumet gir andre brukere rangering/omdømme etter relevanse samt faglig innhold/kompetanse.

Lenke til kommentar
Jaja, ser liksom ikke helt det store i det.

5338317[/snapback]

Sant nok. Men som ett alternativ til rangering med Noob, Pro, Avhenging, osv som trådstarter ønsket kun etter antall innlegg, så ville noe slik vært mer riktig.

 

Ønsker absolutt ikke noe slik rangstige blant oss som er "Bruker", får være nok at vi er nederst på rangstigen på forumet uansett.

Lenke til kommentar

Helt enig. Har flere ganger sett meget gode innlegg fra "nybegynnere", og elendige svar fra "eksperter". En postcount basert ranking ville blitt totalt misvisende.

 

Det jeg kunne tenke meg var en privat ranking. En mulighet for å legge en 'karakter' til andre, som vises under avatar (valgfritt).

Det eneste man kan gjøre i dag er jo "Ignorer bruker".

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...