Gå til innhold

Ulyd fra XFX 7800GTX


Frostax

Anbefalte innlegg

Heisann! jeg har hat pc¨n oppe å gå ei beite nå, og er ikke 100% sikker på om dette har vært her hele tida eller om det har kommet nå, men uansett så har jeg ett problem:

 

Jeg registrerte for ei tid tilbake at det kommer en summelyd fra pc¨n ved visse anledninger. jeg spite WOW her om dagen og da hørte jeg dette. jeg forska litt på lyden for den kom og gikk, og kom fram til det at viss jeg ser fram, altså slik at det er mye grafikk som skal behandles så summer det, viss jeg endrer synsvinkel slik at jeg ser rett ned så er det stille..

 

lyden er ikke direkte kraftig, men jeg hører den godt gjennom kabinettet når døra er på.

 

samme lyden kommer i en veldig mye svakere grad når jeg scroller meg nedover internet sider med mye bilder og lignende på.

 

Lyden kan for meg høres ut som at en ledning ligger såvidt intil ei vifte, eller noe sånt som det.. (noe jeg har sjekka fler ganger at ikke er tilfelle)

 

Er det noen som har vært borti det her før og vet hva som kan være feilen?

 

Kortet er forresten ca 3 uker gammelt..

 

MVH Christoffer

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
det er ikke vifta.. lyden reagerer på ting som skjer på skjermen.. det har ikke vifta noe med..  med psu fulgte det med en "effektmåler". den viser at systemet ligger på ca 130w.. så den er jo ikke akkurat overbelastet heller da..

5319621[/snapback]

 

 

Kan si det slik: Under gaming så drar 3D kortet ditt 100-150watt alene! Så kommer 20-25w pr. harddisk, 25w pr. CD/DVD-Brenner/Rom, ca. 20w pr. Ram brikke osv... Så den effektmåleren er ikke veldig effektiv. Er nok strømforsyningen din som lager "stress lyder". Opplevd det med "bra" 500w+ strømforsyninger rett som det er. Ikke noe du kan gjøre med dette, utenom å bytte til en annen da.

Lenke til kommentar

det kommer sonn lyd ut a strømforsyningen min....det er fordi pc'n ikke står rett...da kommer det en summelyd....men skjermkortet mitt er fucka...når jeg skal spille source kommer det opp en feilmelding som her :

 

instruksjonen i *0x2223545b*referte til adresse*0x0d7361b0* minnet kunne ikke være *read*

klikk OK får å avslutte programmet...

 

noen som har forslag?xD

Lenke til kommentar
Kan si det slik: Under gaming så drar 3D kortet ditt 100-150watt alene!

5319812[/snapback]

 

det var en kraftig overdriving! :hrm:

5319898[/snapback]

 

Tja, den offisielle watt bruken på gtx er rundt 100w, noe mindre enn 6800ultra, "The main innovation isn’t in frequency increase. It only goes from 425 to 430 MHz for the GPU and 550 to 660 MHz for the GGR memory restricted to 256 MB for the moment. Despite the increase in the number of transistors, NVIDIA claims 110 Watts power consumption comparable to the previous generation".

http://www.behardware.com/articles/574-1/n...e-7800-gtx.html

 

Når jeg sa 100-150w så er det fordi overklokking drar mer watt, og mange overklokker korta sine. Den watt bruken er satt på 430/1200, mitt kort går på 490/1350 fra fabrikk, og slike kort drar vesentlig mer strøm. En 512mb GTX troner alene på toppen av stømforbruk, tenk da en grise overklokket 512mb utgave!

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2607&p=2

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...