Gå til innhold

Komponent eller HD-VGA kabel til 360


MacBain

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøpte meg akkurat en Samsung LE-32M61B lcd tv :D, og lurte i den sammenheng på hvilken kabel som gir best kvalitet til xbox 360.

Komponentkabelen eller HD-VGA kabelen?

5301843[/snapback]

 

Jeg har 40 tommers utgaven av den TV'n og har 360'n tilkoblet via komponent. Og det ser så bra ut at jeg foreløpig ikke har giddi å kjøpe vga kabelen. Uansett, vær klar over at med bruk av VGA inngangen på den TV'n så er det noen av instillingsmulighetene for bilde som ikke er tilgjengelig - husker ikke hvilke - eller om det har noe særlig å si. Men vær også oppmerksom på at xbox360 med hd-vga kabel kan skalere opp signalet til 1360x768 som er "native" oppløsning og derved best for samsungen. 720p med komponent kabelen fra 360 er 1280x720 - men samsungen står der selv for skalering opp til å fylle hele bildet. Så om det blir noe særlig forskjell veit jeg faktisk ikke. Godt valg av TV foresten ;)

 

Dr.Peedee

Lenke til kommentar
Kjøpte begge kablene :) .

Virker som om komponent kabelen er best, fargene blir skarpere.

En ting som jeg virkelig legger merke til med den nye tv'en er mangel på antialiasing på 360'en. Trodde det skulle bli bedre med en hdtv :( .

5303275[/snapback]

 

Takk for praten på live i natt.

 

Du får prøve demoen av Kameo (selv om demobrettet ikke er det morsomste og kontrolleren er litt lei i starten) og se hva du synes. Mindre aliasing der. Også Condemned ser virkelig bra ut.

 

Forøvrig, med tilkobling med VGA på den TV'n så finnes det noe i skjermenyen som heter autoadjustment. Med min pc tilkoblet i 1360x768 så måtte jeg inn på den menyen for at bildet skulle tilpasse seg og klarne noe - før dette var bokstaver litt merkelige og tykke av en eller annen grunn.

 

Dr.Peedee

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...