Gå til innhold

Hodetelefoner til ca.1500,- hva anbefaler dere?


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe meg et par nye hodetelefoner som julegave til meg selv :)

Regner egentlig med at jeg går for Beyerdynamic DT770-80 Pro, disse koster 1400 til kampanjepris.

 

Noen som er uenig i mitt valg, har dere noen alternativer i samme prisklasse?

 

Hodetelefonene skal brukes til: Musikk og film via stereoanlegget, PCspill, og iPod når jeg er på ferie.

Endret av cremaster
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt valg ,men det blir ikke høyt volum med Ipod spilleren din selvom det kan brukes uten problemer. jeg ville satt pris på litt ekstra guffe og kanskje kjøpt DT770m siden den har vesentlig høyere følsomhet. DT770pro 80 er grei nok ,men lav følsomhet gjør at du ikke får så mye lyd ut av den.

 

Har DT770pro80 selv

 

Kjører selv via vesentlig kraftigere kilder enn Ipod så jeg er fornøyd med DT770pro80. Hvor i Oslo holder du til? Kunne sikkert tatt med DT770 på en liten tur (de fungerer veldig fint som ørevarmere også , men de vekker litt mye oppsikt)

Endret av CFD
Lenke til kommentar

Det er litt fler forskjeller mellom DT770-80 Pro og DT770 M enn bare følsomheten.

 

Den største forskjellen er at DT770 M ikke er en bassrefleks-konstruksjon, bassporten er rett og slett tettet igjen. Det gjør at den tåler mer volum, men bassen blir en god del slankere.

 

DT770 M har skinnputer, mens DT770-80 har velurputer. Skinnputene er absolutt ikke ubehagelige, men kan bli litt varme og klamme ved lengre bruk. Ikke noe stort problem, dog.

 

M-utgaven demper en god del mer, 35 dB vs. 18 dB. Det kan være ganske nyttig hvis man har mye støy rundt seg. M'en klemmer litt mer mot skallen., men det er heller ikke noe stort problem.

 

Til slutt har DT770 M en volumkontroll på ledningen, som DT770-80 ikke har.

 

Generelt vil jeg si at lyden er bedre i DT770-80. Den låter litt morsommere enn M'en, ihvertfall på et nogenlunde lavt volum. DT770 M er lagd for å spille høyt, og det er der den låter best. Hvis man liker sånt, er M'en et godt valg.

 

DT770-80 er ganske lettdrevet, men liker å få litt ekstra strøm, så direkte fra en iPod får man ikke utnyttet den 100%. Men jeg synes lyden ble helt grei direkte fra min iRiver, så det er slett ikke bortkastet. Og man jo huske at den demper 18 dB støy fra omgivelsene, så man trenger ikke spille så høyt.

Lenke til kommentar

Er jo endel andre forskjeller ,men nå er det følsomheten den som er viktigst , samt dempingen. Resten kan man egentlig lese på hpx sine sider. De gir vesentlig bedre lyd fra en Asono Sound hub / Creative Zen touch / Creative Zen / ipod (de jeg har prøvd) enn de meste annet ,men når du bruker en forsterker som går på 2stk 9V batterier så våkner dem skikkelig til liv og lyden blir vesentlig bedre. Men hva slags lyd man liker er jo subjektivt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...