Gå til innhold

Hvilket minne/ram er å annbefale?


Nitrius

Anbefalte innlegg

Hadde kansje tenkt meg å ønske meg 2gb med minne til jul, så lurer på hva folk annbefaler? hovedkortet jeg har er Asus A8N-SLI Premium.

Det jeg tenker på er en pakke med 2stk 1024 minne brukker i.

Bruker PC'en til mye spilling så at det at brikkene er stabile hadde vært fint.

 

 

Edit: Sitter med 2x 512 minne fra OCZ, husker ikke helt nøyaktig hvilken modell det er, men tenkt å selge de eller noe også ønske meg et nytt par til jul da på 2gb istede.

Derfor spør jeg, største grunnen til at jeg vil oppdatere at jeg har merket at noen spill, f.eks BF2 krever endel minne..

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også Premium. Det har vært veldig stabilt med 2x1-GB Patriot-brikkene fra MPX. I begynnelsen hadde jeg 2x512 GB Geil Value fra PS Data, som det også var dønn stabilt med. I det hele tatt tror jeg det virker veldig bra med de fleste brikker som ikke er altfor ekstreme. Ganske mange ser ut til å ha problemer med 2x1 GB OCZ-brikker på det.

 

Med brikkene jeg har brukt har jeg ikke hatt et eneste krasj som ikke lett kunne forklares med andre ting (f.eks. for mye overklokking). Du bør imidlertid ikke bruke mer enn 2 brikker, med 4 er det visst mange som har problemer med andre typer også.

Lenke til kommentar

Takk for et godt svar =)

Skal ta å sjekke opp det merket ditt.

Har heller ikke noe imot fler annbefalinger, kunne helst tenkt meg en annbefaling av et merke som er litt mer kjent for min del, Twin Mos, Geil, OCZ, Corsair, Crucial eller Kingston?

 

Edit: Finner ikke disse "patriot" minne brikkene du snakker om på MPX..

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Okay, ikke tenk på pris eller noe, skal bare være et 2x 1024 minne brikke sett som er stabile og har god nok ytelse, ikke tenk på overklokking heller for det er nok noe jeg ikke kommer til å gjøre, syns maskina funker bra i sine default settings, og har bare hatt dårlig erfaring med klokking tidligere.

Lenke til kommentar

Har en kamerat som har 4 stk av de samme Geilene på et Premium-HK, så de burde gå bra.

 

Det kan være du må sette ned hastigheten på RAMen for å få maskinen stabil om du kjører 4 brikker, og du må ihvertfall kjøre 2T, så om ikke du kjører programmer som trenger så mye RAM ville jeg holdt meg til 2.

Endret av tvangsgreie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...