Gå til innhold

Lut lei reklame på nettet? (FireFox)


Gjest Slettet-8I4zQlayY3

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-8I4zQlayY3

Poster denne her for dem som fortsatt sitter å bruker Internett Explorer og som vurderer å gå til en alternativ nettleser men er litt usikker på hvordan.

 

Har skrevet en enkel guide til hvordan man laster ned og innstallerer FireFox, grunnleggende bruk av den og hvordan man laster ned Adblock og hvordan denne brukes for å slippe å se all reklamen som ødelegger opplevelsen av internett surfinga, samt stjeler båndbredde.

 

Artikkel: Lut lei reklame på nettet?

 

Internett er ikke det samme uten all reklamen... :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det gjelder kun å være skeptisk til alt mulig dritt så er IE 6.0 vel så sikkert som Mozilla/Opera. Sannheten er at 90% av alt dritt er beregnet på IE, gleder meg til IE7. En ting til, hadde opera før, har også hatt Firefox, men oppdaga raskt at IE er veldig greit så lenge du ikke trykker ukritisk ja til alt av ActiveX o.s.v.

Lenke til kommentar

gaggen: du har ikke overbevist meg nå iallefall. Selv med riktige instillinger. Jeg kommer aldri til å bytte ut min kjære Opera Netbrowser. Ser ikke helt poenget når man har et så bra alternativ. Også har man jo alt man trenger i f. eks Opera og/eller Firefox. Det har man ikke i IE mener jeg da.

Firefox har også et Popupblocker. Det er no riktig, og den er sikkert bra, men jeg har ikke noe særlig sansen for Firefox selv.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8I4zQlayY3
Har kommet til at Firefox + Flashblock + Remove it permanently er svaret på reklamfri surfing. Jeg brukte også Adblock tidligere, men den bugget til 1.5 installasjonen min så jeg har kuttet den ut. Anbefaler imidlertid alle Firefox brukere der ute og prøve ut Remove it permanently. Denne utvidelsen rydder bra opp i reklamesvineriet.

5299271[/snapback]

 

Hadde samme problemet da jeg gikk over til 1.5, men det løste seg ved å avinnstallere den og laste inn blokkerings lista igjen.

 

Hmm.. *teste ut Remove it permanently*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...