Gå til innhold

Stor økning for Hardware-nettverket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper inderlig at det ikke BARE er DEN telleren dere bruker når dere måler brukere. Såvidt jeg husker er den telleren javascriptbasert (filen er tmv11.js) og da mister dere alle de som er litt restriktiv på hva som går gjennom browseren. Jeg er et eksempel, og jeg er ganske sikker på at mange andre med kunnskap litt over den gemene hop gjør eksakt det samme.

 

Sånn utenom det, synes jeg forumet er kjappt nok som det er, men man bør bestandig huske å ligge litt foran kravene som er når det er snakk om forum.

Lenke til kommentar

jeg syns iallefall det er gledelig å se at disse tjenestene benyttes.

 

forumet er spesielt hendig når det kommer til å dele kunnskap og kjennskap til ting som ikke alltid står om på nyheter og tester. alltid greit med førstehåndskunnskap. nevnte forum og dets brukere skal for øvrig ha mye skryt for høyt nivå av seriøsitet.

 

 

for min egen del er jeg innom både forumet og prisguiden mer enn en gang for dag, og dette er kanskje det nettstedet (i sin sjanegr) jeg har mest tillit til.

Lenke til kommentar
Det er ikke slik at drift ikke er klar over at systemet er overbelastet, serverne har tekniske problemer. Det jobbes med saken. :)

5294704[/snapback]

Har dere ikke jobbet med dette ganske lenge nå, dere begynte jo å jobbe med det når det nye forumet kom og det er vel noen måneder siden nå.

5294792[/snapback]

Jeg har ikke jobbet med noe som helst, det er det drift som gjør.

Lenke til kommentar
Det er ikke slik at drift ikke er klar over at systemet er overbelastet, serverne har tekniske problemer. Det jobbes med saken. :)

5294704[/snapback]

Har dere ikke jobbet med dette ganske lenge nå, dere begynte jo å jobbe med det når det nye forumet kom og det er vel noen måneder siden nå.

5294792[/snapback]

Nei det har vi ikke, problemene har kun vart litt over en ukes tid.

 

Tilbakemeldinger til forumet kan forøvrig rettes til tilbakemeldingsforumet vårt. Da blir det litt greiere for alle siden informasjon fra oss ligger der og ikke i alle andre foraer ;)

 

https://www.diskusjon.no/index.php?c=285

Lenke til kommentar
det er jo scipsted gruppa som eier dette netstedet sikkert mest intresert i  lave drift utgifter og lave innvesteringer derfor går det tregt

5295536[/snapback]

Det hørtes veldig Schibsted ut ja. Vet du forresten at du får påpakk fra ledelsen hvis du er så frekk å gå hovedinngangen i Schibsted-bygget uten å ha dress på deg - lol! Sikkert for å spare rengjøringsutgifter.

 

Men nok off-topic: Moro at hw-nettverket har så bra trafikktall, vi får håpe kvaliteten på tjenesten tar seg opp etterhvert - jeg er innom mye sjeldnere nå enn tidligere siden det ofte henger.

Endret av Doogle
Lenke til kommentar

Må nok skuffe dere men Schipsted har lite med Orkla Media å gjøre ;)

Om oss

 

Forøvrig har det blitt påpekt flere ganger i denne tråden hva vi driver og gjør med forumet om dagen. Så det skader ikke å lese det først.

 

Planen var derfor å sette inn en kraftigere server for å ta seg av genering av HTML-sider, men denne maskinen har vært utrolig lite samarbeidsvillig. På grunn av disse maskinvareproblemene har vi ikke noe "ekstra jern" å sette inn, så inntil mer serverkraft er på plass ser vi på mulighet for å optimalisere forumkoden.

Vi har utført et par kodemodifikasjoner i dag og i går, som har hjulpet betraktelig på, og planen er å få utført et par til i løpet av dagene som kommer. Samtidig som at vi jobber med å få den nye maskinen mer samarbeidsvillig.

 

Hva slags databaseløsning kjører forumet på? Cluster?

5295559[/snapback]

Databaseløsningen er MySQL som kjører på en dedikert 2x Opteron maskin med 8GB minne samt 4x10K RPM harddisker.

Endret av Ueland
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...