Gå til innhold

Skal kjøpe fargelaser, må ha duplex+nettverk


Anbefalte innlegg

Skal investere i en fargelaser, til kontorbruk. Bruksområde er hovedsaklig tekstutskrift med farge, minimalt med bilder og annet grafisk. Det jeg må ha er tosidig utskrift (duplex) og nettverksstøtte.

 

Også en fordel at den bråker minimalt, i hvertfall så lenge den ikke skriver, siden den skal stå plassert på et kontor. Jo mindre fysisk størrelse, jo bedre er det. Pris har også en god del å si.

 

Skal brukes av 1-2 personer, og liten til moderat utskriftsmengde.

 

Noen som har tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Pris har også en god del å si.

Husk at pris har 2 elementer. Innkjøp og bruk. Se på hva tonere koster (farvelaser har flere ettersom pulveret er farvet) og hvor mange sider de kan skrive ut). Se også på hvor mange utskrifter Drummerkittet klarer. Det vil si at du bør titte på tester som sier noe om utskriftsomkostninger pr side. Mange som lurer seg selv her (Det samme prinsippet gjelder også for blekkskrivere).

Lenke til kommentar

Takk for svar.

 

Har til nå kun funnet OKI som passer mine ønsker nogenlunde, det er enten en C3200N + kjøpe duplex enhet, eller C5250DN. C3200N+duplex blir noe billigere, men også litt lavere hastighet. Men C5250 har noe billigere driftskostnad.

 

Hvordan er OKI når det gjelder driftskostnad? Jeg kommer til å skrive stort sett bare tekst, med minimalt med fargelagte flater. 80% svart og 20% farge tipper jeg.

 

Har også Lexmark C510n og C524n/dn, er dyrere i innkjøp men vet ikke hvordan de er på drift. Duplex enhet til C510n er også like dyr som skriveren...

 

Så er det Samsung da, de er veldig rimelige i innkjøp, og ut i fra de prisene jeg fant på toner+drum så er den noen få øre billigere enn OKI C5250 i drift også. Men den er større, 10kg tyngre og mener jeg har lest at den bråker litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...