Gå til innhold

Problemer med 360 og LIVE (bugs i dashoard?)


EssspeN

Anbefalte innlegg

Jeg har en snodig feil med min xbox360.

 

Den er koblet til en ruter via nettverkskabel og DNS og IP/Gateway er lagt inn i oppsettet.

 

Ingenting er feil med oppsettet, og kjører jeg TEST får jeg CONFIRMED eller OK på samtlige punkter.

 

Problemet er at når jeg skrur på xbox og skal inn på live, får jeg at det er noe feil med oppkoblingen og om jeg vil kjøre TEST. Kjører jeg testen får jeg OK på alt og tester jeg rett etter å ha kjørt TEST så kommer jeg rett inn på LIVE.

 

Men altså, jeg må kjøre TEST hver eneste gang for å komme inn på live (endrer aldri noe) og det synes jeg er fryktelig rart.

 

Høres nesten ut som en BUG for meg, eller gjør jeg noe feil?

 

Jeg har 1 playstation og 1 xbox som er koblet opp på samme måte uten at det er noe feil på de, og siden xbox360 lett kommer på live tror jeg neppe det er noe feil med oppsettet (må bare kjøre TEST først)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en D-Link 624 trådløsruter, men bruker ledning fra den til xbox360. Jeg har satt den opp slik at 360'n får full tilgang til nettet + har fast ip adresse i nettverket. Alikevel så blir jeg gjerne kastet ut av xbox live når jeg starter opp et spill. (Stort sett PGR3 jeg har prøvd med), men velger jeg connect til xbox live igjen kan jeg spille i timesvis uten problemer. Intet stort problem, men litt irriterende. Kobler jeg ADSL boksen rett i xbox360 skjer ikke dette. Og jeg får aldri noen feil nå jeg sjekker tilkoblingen i 360's meny for dette.

 

Jeg regner med at det er routeren min det er noe galt med. Firmware til routeren er riktig ut fra hva microsoft selv sier på sine sider. Vurderer ny router, men som sagt ikke verdens største problem.

 

Dr.Peedee

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...