Jump to content
Sign in to follow this  
CowboyBebop

Hjelp til valg av PC-Høyttalere z5500 vs z5450

Recommended Posts

-Hei.

 

Har bestemt meg for å svi av litt spenn på et av de dyrere PC Høyttaler systemene som finnes. Kritteriet er at det er surround, bra og ren lyd, spiller høyt nok for et middels størrelse rom, bra til både spill, film og musikk, brukervennlig, pent å se på, og egentlig ikke så mye annet.

 

Skal ha det på rommet mitt, hvor det blir plassert som system for Laptop, Tven på veggen og div spillmaskiner. Så hadde vært greit hvis man kunne koble til flere ting på en gang.

 

De jeg har sett på er disse:

 

Logitech Z-5500

 

Logitech Z-5450

 

Creative Gigaworks S750

 

Står vel egentlig mest imellom de to fra Logitech. Liker designet best på Z5500, samtidig som det virker å være den beste lydmessig. Z5450 på sin side virker som har flere tilkoblingsmuligheter, trådløse bakhøyttalere og en stivere pris(dog ikke så viktig).

 

Noen anbefalninger og tips...?

Share this post


Link to post

Har selv z-5450. Designet er faktisk ganske stilig, benytter det i stuen og det passer langt bedre til det formål enn de gamle Z-680 høyttalerene, selv om de var "kraftigere". Lyden er veldig bra og opplever ingen problemer med de trådløse bakhøyttalerene. Men helt trådløs er de dog ikke, er jo strømkabel til.

 

De er ikke like kraftig som z-5500. Men det kommer litt ann på bruken og hvor du skal ha høyttalerene. Designet til z-5450 er litt mer "stuevennlig", samt at det er litt mer praktisk med trådløse bakhøyttalere.

Share this post


Link to post

z5550 har best lyd, z5450 har trådløse høytalere bak... Du må rett og slett velg mellom bedre lyd eller trådløse bakhøytalere(+høyere pris). For min del ville jeg ha tatt z5550 best lyd og billigst :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...