Gå til innhold

Fjerning av WWBMU


lovemachine

Anbefalte innlegg

Er det noen som har peiling på wwbmu. Lurer på hvordan jeg deaktiverer dette. Det kom etter at jeg laget en bootbar cd i Nero for å oppdatere harddisken med ny firmware. Hver gang jeg starter laptopen, starter dette tyske(?) programmet og spør om hvilken partisjon som skal startes. Problemet er at alt står på tysk. Har en Dell laptop med winXP installert. All info på nettet ser ut til å være på tyske sider, så håper at noen kan hjelpe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Well:

Zum Deinstallieren des Bootmanagers muss der Rechner von der Startdiskette oder CD gestartet werden. Dann den Bootmanager von Diskette starten.

Entfernen auswählen. Dann fragt das Programm nach der Diskette mit der Sicherheitskopie des Bootsektors, die bei der Installation erstellt wurde.

Der Bootmanager ist jetzt wieder restlos entfernt.

 

Det er utlagt: for å avinstallere bootmanageren må maskinen startes opp med bootdisketten eller cd. Så må bootmanager startes fra floppy/cd. Velg fjern/ entfernen. Så spør programmet etter disketten med sikkerhetskopien av bootsektoren som ble laget ved installasjon (og den har du jo..)

Etter dette er bootmanageren fjernet uten rester.

 

Vel, håper du ble klokere av dette.

 

 

Bernt K

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...