Jump to content
Sign in to follow this  
butare

Xbox360 USA. MS stopper utsendelse til butikker?

Recommended Posts

Var i en butikk her i USA i dag for å sjekke når de fikk inn nye forsendelser med Xbox360. Fikk da til min overraskelse beskjed om at Microsoft hadde stoppet utsendelse av Xbox'er. Grunnen skulle være problemer med at maskinen går varm. Det hadde i følge ekspeditøren vært husbrann som følge av dette. Igjen ifølge han, ville ikke butikken få inn nye før i januar. Kanskje til og med så sent som februar. Han ga meg også råd om å vente på Second edition av maskinen.

Noen hjemme som har hørt noe slikt?

 

Edit: For info er dette en av de største elektrokjedene i USA.

Edited by butare

Share this post


Link to post

Har kjøpt mye der og fått stort sett mye gode råd. Vi bestilte også en Xbox 360 fra dem, som vi fikk (via portieren der vi bor i statene) sendt hit til No. Virker rart at Microsfot har sluttet å levere - da må de jo også trekke samtlige 360'er tilbake da?

Share this post


Link to post

Dette er fjas; hvis jeg hadde vært deg hadde jeg sendt en mail til Microsoft og sagt hvilken butikk som hadde opplyst deg om dette, for deretter å lene deg tilbake og se på showet som oppstår når ledelsen for hele kjeden må beklage seg offentlig fordi en eller annen underbetalt nisse har 'hørt fra en venn at...' ;)

 

Med tanke på at CC gir bort en 360 pr. dag på sin offisielle hjemmeside så sier det vel seg selv at dette er bull.

Edited by Doogle

Share this post


Link to post

Min blir heller ikke spesielt varm. Den blåser ut varm luft bak selvfølgelig, men av en eller annen grunn føles det som den lufta er mindre varm nå mens jeg spiller enn den var de første par dagene jeg spilte. Forstå det den som kan. Strømforsyningen kjennes ikke noe varmere ut enn andre slike jeg har hatt til printere, bærbare pc'er og lignende.

 

Dr.Peedee

Share this post


Link to post

Min strømforsyning er knapt lunken. Like "kald" som alle andre strømforsyninger jeg har til printere og scanner.

 

Konsollen er herlig sval. Legger jeg hånden på den er den overhodet ikke høyere enn romtemperatur.

Kjenner jeg over luftehullene er luften som kommer ut sval, og ikke varm, så her er alt i svale temperaturer.

Dette sjekket jeg nå under 2 timer spilling av Kameo.

Skal ikke forundre meg om andre titler som COD2 eller PGR3 drar temperaturen opp.

Får sjekke det senere i dag.

Share this post


Link to post

Har i dag vært innom en en annen stor Circuit City butikk. En ekspeditør der kunne bekrefte at de trolig ikke får noen ny forsendelser av Xbox360 i år. Han ville ikke kommentere grunnen. Så da får vi vel bare spekulere i grunnen. En tanke er vel at terskelen for å stoppe en slik utsendelse grunnet feil er lavere i USA enn i europa. Søksmål og slikt tenker jeg på. Bare en spekulasjon men..

Share this post


Link to post

Tipper dette har mest å gjøre med at de har ganske begrensede mengder å distribuere - og det er jo tross alt snart bare 10 dager igjen til jul, så butikkjeden har nok allerede en oversikt over det de venter å få inn i løpet av desember.

 

Se f.eks. på teamxbox.com så er det jo daglige tråder om at 'min butikk fikk inn 50 stk i går' og lignende, så hvis det var snakk om en tilbakekallelse så ville det vel ha vært aktuelt for alle butikker.

 

Skal ikke se bort i fra at en god del butikker (og ansatte) er sure for at de fikk inn mindre enn forventet og da gjerne slenger litt ekstra med leppa når folk spør for nte gang om de har fått inn Xbox 360 enda. Et spørsmål de sikkert får hundre ganger daglig.

Edited by Doogle

Share this post


Link to post
Det kan jo hende at den europeiske strømforsyneren er annerledes, da europa og amerika her vidt forskjellige strømnett... ;)

5282529[/snapback]

 

 

Uansett vil jo dette være en økonomisk tragedie for Microsoft. Tenk på det salget de kunne ha gjort til jul. Med ingen konkurrenter på markedet hadde de en unik mulighet til å selge enormt med maskiner.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...