Gå til innhold

Holux 236 GPS + iPAQ 2410 + TomTom 5


imran

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har nettopp kjøpt meg Holux GPSlim 236 bluetooth unit som jeg har koblet til min iPAQ 2410. Jeg prøvde GPS Viewwe 8et program som fulgte med Holux) og fant ut at GP'en er på port 8.

 

Har installert TomTom 5.0 navigasjons program. Starter TomTom 5 og får vite at GPS er ikke funnet. Går videre til konfigurasjonsdelen og kommer meg inn på "Show GPS Status". Der velger jeg "Other Bluetooth Units", velger bluetooth port 8 og trykker OK. Ingenting skjer. TomTom 5 klarer ikke å plukke opp signalet i det hele tatt. Går tilbake til GPSView og finner ut at den fortsatt klarer å plukke opp GPS signaler. Har prøvd i et par timer, men klarer ikke å få TomTom 5 til å skjønne at GPS'en er der og "broadcaster" signaler.

 

Er det noen spm bruker TomTom 5 med Holux 5? Er det noe jeg har gått glipp av under oppsettet? (jeg har allerede koblet GPS'en til iPAQ via pair, og den ligger inne i systemet).

 

Takker,

Imran

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kjører samme gps og tomtom5 på qtek s100, og jeg fikk det til i går etter en formatering av mobilen.

 

Det jeg gjorde var

1. paire gps og mobil (kode 0000)

2. gå inn i tomtom trykke på signalstyrkemerket nederst til høyre og så på signal øverst til høyre, deretter valgte jeg konfigurer og testet bluetoothportene (nr 4 og 5 hos meg).

3. Så lot jeg mobben og gpsen stå å dure i fem min mens jeg gjorde noe annet, det gikk heller dårlig på com 4 hvis jeg ikke husker feil så jeg lot den dure på com5 og da gikk det etter ett par minutter.

 

Husk at det er en fordel at bluetooth er på pdaen (noe det er pga at du får det til med ett annet program) og at gpsen har signal (rød lampe blinker). Kan også være en fordel å skru av andre gpsprogrammer enn tomtom som du har kjørende i bakgrunnen =)

 

Slik gjorde jeg det, nå er det bare å skru på mob og gps så finner de hverandre automatiskt (tomtom skrur på bt for meg automatiskt ^^)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...