Minigud Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 (endret) Er det nødvendig å ha? Hvis ja, hva er bra kjøle pasta. \\Sindre Endret 21. november 2005 av Minigud Lenke til kommentar
Goophy Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 Kjekt å ha det. Arctic Silver 5 er fint å ha om du ikke skal ha minusgrader på prosessoren. Lenke til kommentar
Minigud Skrevet 21. november 2005 Forfatter Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 Takk for svar, du vet vel ikke om noe guide til hvordan jeg kliner det på? Lenke til kommentar
Playmofetish Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 HER finner du en guide hos Arctic Silver. Bare å bla deg ned til Arctic Silver 5, hvor det står nøyaktig hvordan det skal gjøres optimalt. Lenke til kommentar
Minigud Skrevet 21. november 2005 Forfatter Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 hum det så bra vanskelig ut :o Lenke til kommentar
Goophy Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 Ja, ekstremt vanskelig. Bare ta bitte litt kjølepasta på senter av kjernen/heatspreaderen og press kjøleren på. Lenke til kommentar
Minigud Skrevet 21. november 2005 Forfatter Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 Jepp alt er vel ekstra skummelt første gang man gjør det Lenke til kommentar
radiated Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 Foreslår at du slår sammen de to første ordene i emnetittelen din :-) Lenke til kommentar
Mørbradbiff Skrevet 21. november 2005 Rapporter Del Skrevet 21. november 2005 (endret) Huff, skulle sett den guiden før jeg tok på kjørlepasta i min laptopp. Har vist hadd LITT for mye :S De på kfdata sa bare at man sku ha passe med kjørlepasta. Ikke for mye og ikke for lite... Mere fikk jeg ikke ut av dem EDIT: P4 3,06 Endret 21. november 2005 av Navitas87 Lenke til kommentar
tvangsgreie Skrevet 22. november 2005 Rapporter Del Skrevet 22. november 2005 Jeg putter hånden i en liten gjennomsiktig plastpose, og bruker tommelen. Det er anbefalt at man trykker det utover i stedet for å smøre. Når man setter på viften skal den trykkes rett ned, og man skal ikke skli den fram og tilbake for å smøre utover, siden det bare fører til riper i laget med pasta. Det verste du kan gjøre er egentlig å ta for mye, siden pastaen da vil isolere. De fleste pastaer er for tykke til at overskuddspastaen blir klemt ut. Blir det klemt ut noe har du for mye pasta. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå