Gå til innhold

AC/DC på Telenor Arena 18 februar og 15 juni 2009


sdf123

Anbefalte innlegg

Hva skjer dersom posten klarer å rote bort billettene? Jeg stoler ikke helt på at posten skal levere rett...

Det er praktisk talt umulig for dem å rote bort billetten din... Du kommer på postkontoret, gir dem referansenummeret ditt, og de printer ut billettene dine mens du ser på.

 

Hvis du kjøper billetter på billettservice så blir de jo sendt hjem til deg i posten. Spørsmålet er vel; hva skjer dersom posten roter dem bort på veien hjem til deg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, jeg har alltid hentet billettene mine selv hver gang jeg har bestilt billetter til en konsert elns, og har egentlig aldri tenkt på at det er en annen mulighet. Men om de blir sendt "ned" i postkassa di, så vet jeg ikke. Du godtar sikkert noen betingelser når du bestiller/registrerer deg, så står sikkert noe om det der.

Lenke til kommentar
Avsender, selger er ansvarlig til du har mottatt de. Jeg skjønner ikke hvordan de tør sende billetter verdt flere millioner usikret i posten med konvolutt det lyser BILLETTSERVICE av med store gule bokstaver.

 

Helt enig!

Har vært bekymra for 4 Metallica billetter, men i dag lå de heldigvis der. Vi snakker drøyt 3000 kroner (for meg), og at sånt pakkes inn i en reklameavis for Rimi er bekymringsverdig.

Lenke til kommentar
Airbourne hadde ikke vært meg imot for å si det mildt!

 

Med fare for å bite seg sjøl i ræva:

Airbourne høres kjedelig likt ut på alle låter.

 

PS: Det er her AC/DC kommer inn og "works their magic":)

AC/DC er veldig enkelt, men ingen har greid å kopiere dem:)

 

Edit: Til og med Lemmy (Motorhead)som på 80 tallet var mest opptatt av å fortelle om hvor "gay" AC/DC var har sunget inn en tribute sang:

 

It's a long way to the top if you wanna rock'n roll!

Endret av Sabbath
Lenke til kommentar

The Answer er oppvarming / var oppvarming på noen konserter i USA. Tviler på dem er med til Norge. Ellers vil en spilleliste som minner om den de bruker på dagens turne være veldig bra.

 

Begynner å tro at jeg ikke får tak i billetter til denne konserten, men etter dem har spilt en gang i Norge kan jeg ikke skjønne hvordan de skal kutte ut dette landet på en sommerturne. Ikke fordi vi har vakker natur og annet jatt, men rett og slett fordi det er mer liv på konserter i Norge enn f.eks. i USA. Når publikum må høre/se "make som noise" for å lage lyd, da er det noe galt..

Lenke til kommentar
nei faen...1000 mener jeg...det er plass til 1000 pers til? 20.000 ble solgt først, og så 2000 senere, det er plass til 23.000. Så jeg regner med de blir lagt ut en eller annen dag. Er alltid slik

Sendte mail til billettservice ang ekstra billetter og fikk dette til svar:

 

Har ikke hørt noe om dette.

 

Billettservice AS

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...