Gå til innhold

Blogg: Nye spill for gamle maskiner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant at det fortsatt er liv i gamle 1541 diskettstasjoner! Så vidt jeg husker var de ualminnelig trege. Etter en liten "operasjon" med innsetting av nye rommer kom de seg betraktelig.

Mitt favorittspill var Jumpman. Kan fortsatt huske "melodien" når Jumpman "så stjerner" etter et fall, og husker at jeg var rimelig stolt over å ha patchet inn en pausefunksjon i spillet. Før den var på plass var det særdeles irriterende at det ringte på døra og ingen andre var hjemme. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Du mener commander keen (eller noe i den duren). Hoppestokk og laservåpen mot aliens =) Klassiker.

Var Commander Keen på c64 også eller? Husker vi spilte det på den gamle 286en til en kamerat.

 

Når det gjelder c64 så må jeg si at det egentlig var litt imponerende grafikk på "it's magic" alt tatt i betraktning. Det kommer jo nesten opp mot EGA-grafikk jo... (noe som kanskje er kurant nok, siden EGA hadde 16 farger det også)

Lenke til kommentar

Mmh... Mange gode minner. Husker da jeg satt foran TV'n med 64'n i de gode gamle 80-åra og spilte Comic Bakery, Combat School, Last Ninja, Robocop og ja, lista kan gå videre. Først kassettspiller med GRL Turbotape , så den nesten uoppnåelige 1541 diskettstasjonen som kostet nesten like mye som C64'n selv. :D

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...