Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Det var vel en av tingene jeg lurte på. Når vil dette byttet bli gjennomført? Jeg er av den heldig typen som alltid klarer å få kjøpt ting rett før noe nytt kommer, så jeg skal prøve å unngå det denne gangen. Vil det skje noen andre endringer i forbindelse med byttet?

Jeg ville heller kjøpt Mac før de går over til Intel. Mac har manglet datakraft lenge nå men har mange fordeler "Wintel" ikke har. Selvom Mac hardwaremessig har blitt mer og mer likt ibm pc de siste årene synes jeg jeg det er synd at de skifter "hjertet" i Macen ;-)

Hilsen en som har veldig lyst på iBook 14"

4874953[/snapback]

 

Veldig enig i det du skriver. Jeg hadde absolutt anskaffet meg Mac før de bytter til Intel. Vurderer det sterkt. Forhåpentligvis får vi se en dual-core G5 før bytte er over. Da kan det godt tenkes at jeg faller for fristelsen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spørs om jeg orker å vente så lenge, nå er PCen min litt gærn her, skejrmkortet og skjermer er delvis ødelagt, og garantien gikk ut for en uke siden. Surt, ja.

 

Tenker å kjøpe en powerbook, enten 12" eller 15". Da kan ejg jo is hva jeg kommer til å bruke den til:

 

Skolearbeid: Videoredigering, både storfilmer og kortfilmer, animasjon og spillefilmer, bildebehandlig, skriving. Stort sett alt innefor media og kommunikasjon.

 

Privat: Filmtitting, nedlasting, webdesign, bilderedigering, litt film leking, litt spilling muligens. Hva skal jeg kjøpe? En Powerbook er vel greit, siden de yter mer enn en iBook. Og, skal ejg legge ut de ekstra for en 15"? 12" er jo liite!

Hva med reklamasjonsrett? Den er på fem år. Benyttet meg nettopp av den da garantien var gått ut. Kjøpsloven er fin å ha når den er på din side :)

4972321[/snapback]

 

*plystre* Fant ut at garantien er på 3 år, ikke 1. Sparte meg noen tusenlapper der ja. MEn seøvfølgelig, alt kan jo være en programvare feil, så jeg må ta en "recovery" tilbake til slik den var, og så se. Bare synd jeg har 240GB å ta vare på da, og min eksterne harddisk er låst inn på skolen. Og den andre PCen tar 40GB.

 

Jaja, kan ikke få alt her i livet. En ting er sikkert, i det (forhåpentligvis) jeg får min mac, skal PCen hjemme gjøres om til nettsidevert. Anbefaler alle å kjøpe nyeste nummer av "Practical Web Design", 3 morsomme artikler der :)

Lenke til kommentar
Klart. Gratulerer med et godt kjøp! Hvilke programmer skal du synkronisere? Jeg har endt opp med å bare bruke Nokia Collector satt opp til å laste ned nye filer fra telefonen, men har lekt med litt andre løsninger, dersom det skulle være interessant.

 

Hvilke andre programmer har du prøvd, Thomas? :) Har prøvd Nokia Collector litt, og den siste versjonen av Salling Clicker som for øvrig er noe av det beste som finnes til Mac...

Lenke til kommentar
Hvilke andre programmer har du prøvd, Thomas? :) Har prøvd Nokia Collector litt, og den siste versjonen av Salling Clicker som for øvrig er noe av det beste som finnes til Mac...

5036536[/snapback]

De andre programmene jeg har prøvd hittil (med unntak av Salling Clicker, som er vanvittig bra) har ikke vært noe å skryte av (jeg har prøvd det meste som finnes på sourceforge, mer eller mindre), men jeg fant nettopp denne, lurer på om ikke jeg skal prøve den. Programmet koster bare $30, er ikke akkurat noen stor krise om det ikke fungerer optimalt, men om en skal dømme etter skjermbildene som ligger ute ser det ut som en god løsning.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Har noen vært innom Eplehust her da?

5184516[/snapback]

Var der på fredag og kjøpte et Armband til Shuffle'n min. Fin butikk i god Apple-ånd. Betjeningen virket også som om de var et godt hestehode foran Officeline i kunnskapsnivå og servicevillighet (hvis det er et ord...).

 

At de ligger på samme prisnivå som Apple Store trekker også opp :thumbup:

5189471[/snapback]

 

hvor ligger denne butikken?

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...