Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Himmel og hav, iTunes 11 har rævkjørt hele Harry Potter lydbok oppsettet mitt.. Istedenfor at alt gikk fint fra spor til spor, med sidetall osv i navnet så spiller den nå av Disk 1 - Sport 1, Disk 2 - Spor 1, Disk 3 - Spor1 istedenfor Disk 1 - Spor 1, Disk 1 - Spor 2, Disk 1 - Spor 3.....

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Noen flere har som bruker AirFoil? Kjøpte meg nettopp en Harman/Kardon MS 100 (brandet MS 150, MS 240 osv i andre land) uten AirPlay og nettverkfunksjonalitet til skampris og tenkte jeg skulle koble denne med optisk til min stasjonære og kjøre AirFoil Speakers på den og dermed ha den kjørende som både PC-høyttaler (når jeg ikke bruker headsett) og som AirPlay høyttaler ved hjelp av AirFoil Speakers.

 

 

Dette har fungert heller dårlig, alt er synlig og fungerer tilsynelatende akkurat sånn som det skal, men når jeg kobler opp min MacBook Pro 15" Retina, iPhone 5 eller noe annet og forsøker å spille av iTunes eller noe annet via AirPlay så hakker det som et uvær, det flyter i kanskje fem sekunder før det begynner å hakke litt i lyden, fint i fem sekunder før det begynner å hakket igjen.

 

Det er ikke noe galt med koblingen ettersom alt spiller av helt fint om jeg spiller av lokalt på den stasjonære, men via AirPlay går det elendig og det over en veldig god og stabil 802.11n 2.4GHz 40Hz trådløs kobling.. Testet også med å ta min Apple TV (Gen3) koble den til trådløst og ta den optiske kabelen fra høyttaleren og rett inn i Apple TV og kjøre AirPlay via den og da fungerer det 99% av tiden uten problemer, så det er helt tydelig at problemet ikke ligger på verken nettverket eller noe annet men i AirFoil Speaker.

 

 

Noen som vet hva jeg kan gjøre med dette? Har et mer enn oppegående nok nettverk, det er ikke noe brannmur eller annen filtrering involvert som skal kunne skape trøbbel men likevel fungerer det heller elendig. Og ironisk nok så fungerer det gjerne helt fint om jeg kobler til en YouTube video via QuickTime, har blant annet lastet ned en tre timer lang video podcast fra YouTube, den er i 720P (ikke at Airfoil tar i mot video) men lyden fra denne fungerer stort sett helt fint trådløst fra min MacBook Pro 15" Retina, men musikk via iTunes, eller Spotify fra iPhone 5 går altså ikke...

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Brukte selv Airfoil for lydavspilling fra windows/Mac OSx tidligere, men da til en Airport Express. Airfoil gjorde stort sett alltid jobben, verre var det med Airporten som ble helt idiot etter ett par fw-oppdateringer fra apple.. Fungerte gulle leeenge, men så ble det hele alt for upålitelig til at jeg kunne bruke dritten.

 

Med Apple TV3 fungerer det som en drøm å spille av musikk ihvertfall :)

Lenke til kommentar

Hei folkens. Jeg trenger litt hjelp til å finne ut hvordan jeg kan finne Office 2011-produktnøkkelen som jeg har installert på PCen min. Har søkt masse på nettet, men alt alle kommer fram til er bare "kontakt IT-ansvarlig" eller "kontakt Microsoft". Finnes det en metode eller et program som kan finne nøkkelen på datamaskinen min? Jeg har alt prøvd Mac Product Key Finder, men den spiser ikke 2011-versjonen av Office, kun 2008. Takk for hjelp.

Funnet ut av dette? Skulle gjerne vist det selv. Liker virkelig ikke å bruke 2008 utgaven som jeg har måttet etter at jeg byttet disk.

Lenke til kommentar

Funnet ut av dette? Skulle gjerne vist det selv. Liker virkelig ikke å bruke 2008 utgaven som jeg har måttet etter at jeg byttet disk.

 

Har dessverre ikke kommet til noen løsning på dette.

 

Det eneste jeg får ut av det er at folk sier:

 

 

Kanskje du ikke skulle kastet nøkkelen når du kjøpte den? :)

Lenke til kommentar

Vel, det er et fair forslag. Det eneste du betaler for er den sekvensen med tall og bokstaver, jeg skjønner ikke hvorfor folk blir irriterte over at de ikke kan reinstallere uten å ha varen de betalte for. :)

 

Burde det vært mulig å finne lisensnøkkelen i programmet? Kanskje. Send en mail til MS. :p

Lenke til kommentar

Nei, men vi fikk inn to av de nye 21,5 iMacene i går. Vi pakket ut en, og jeg må innrømme at den ser ganske smooth ut. Nå ser jeg ikke den praktiske verdien i "OMG THIN", men jeg ser at den vil selge som hakka møkk.

 

Artig er måten de har laget kurven i baksiden, du ser bare at den egentlig er ganske tykk om du ser på den rett fra siden.

Lenke til kommentar

For meg virker prisforskjellen fra 21,5" til 27" såpass liten at bare den større skjermen, med 2560x1440 oppløsning nesten er verdt prisforskjellen ene og alene, når du attpåtil legger på endel saftigere skjermkort, hakket vassere prosessor, du kan oppgradere minne enkelt på egenhånd osv så syntes jeg det gir mye mer valuta for pengene.

 

Personlig ville jeg nok gått for:

 

iMac 27"

- 3.2GHz Intel Core i5 eller 3.4GHz Intel Core i7

 

- 8GB RAM (som jeg selv oppgraderer til 16GB, når det trengs)

 

- 1TB Fusion drive (ønsker egentlig ren SSD, men 768GB er overkill og koster latterlig mye)

 

- GTX 680MX 2GB GDDR5 (her er nok GTX 675MX godt nok, men prisforskjellen er såpass liten at jeg heller "sikrer meg" ved å legge inn en tusenlapp ekstra).

 

- Litt usikker på om jeg ville valgt Magic Mouse eller Magic Trackpad, liker ikke musa noe større men vet ikke helt om jeg ville vært komfortabel med touchpad på stasjonær selv om Apple sine touchpadder er aldri så gode og aldri så godt integrert i operativsystemet.

 

- Apple Keyboard med talltastatur (orker ikke å bytte batteri hele tiden, og talltastatur er alltids kjekt å ha og med 27" så er ikke akkurat skrivebordsplass noe problem).

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...