Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ca hvor mye tror dere jeg kan forvente å få for en 15" MBP fra februar 2011 med 2,3 quad i7, 16GB ram, 1GB ATI 6750 og 240gb SSD? 10-11k?

 

Jeg solgte min 2,0 i7 med høyoppløst, matt skjerm med ettermontert 128GB SSD og 8GB RAM fra februar 2011 for 10.500. Riktignok et par dager før de nye modellene kom. Erfaringen min fra finn.no er at du må prise deg høyt. Noen ganger virker det som om folk er mer opptatt av hvor mye avslag de kan få enn hva de faktisk får for pengene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt greiare å kome tilbake frå ferie når ein ny Macbook Pro retina låg og venta. Førsteinntrykk etter nokre minutt er:

  • Etter mange år med 13-tommers Macbook, kjennes 15-tommer litt stort ut, men det går nok fort over. Maskina i seg sjølv oppleves ikkje så stor, sjølv om det er eit stykke igjen til MBA.
  • Førsteinntrykket av skjermen er bra. Gleder meg til å teste den meir over tid.
  • Ytelsen og støynivået er ein grei oppdatering frå min gamle følgjesvenn frå 2006.

Blir artig å leike vidare framover.

Lenke til kommentar

Hvordan fikk du tak i den da? Venter og venter på at eplehuset her i Bergen skal få det inn.. bestilte du bare fra apple.no med en gang den ble lansert eller? Helst lyst å kjøpe i butikk da jeg tenker å ta tax free på varen siden jeg bor i utlandet (studerer). Og får studentrabatt. (studentrabatt er vel mulig å få når man bestiller på apple.no eller?)

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Ja, men du vet tydeligvis ikke hvor mange som har bestilt. De leverer ikke uendelig antall samtidig, de som kommer i de neste tre ukenes "bulker" er allerede bestilt!

 

Det er ikke nødvendig å gå inn for å være tett. Et eksempel på svar kunne vært at de ikke vet nøyaktig hvor mange de får inn, at oppgitt tid er veiledende. Jeg går ut ifra det f.eks er bestilt inn modeller som skal selges i butikk også, ikke at alle er så utsolgt at man har kontinuerlig 1mnd ventetid etter bestilling. Det virker rart. Vanligvis går ventetiden betraktelig ned fra første til andre bulk.

 

Noen som har hørt når butikkene får dem inn?

Endret av Guybrush Threepwood
Lenke til kommentar

Tett? Jeg kommenterte på dine spørsmål. Det er ikke min skyld at du spurte om utrolige dumme ting! Det kommer ikke èn stor shipment med alle laptoper som skal selges i Norge de neste seks månedene, alle sendes først til Nederland, så sendes de en og en til bestiller. I REKKEFØLGE!

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...