Gå til innhold

Finne "backtracks" til sanger


f00b

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
....... En sang uten vokal er en instrumental. Skjønner at han leter etter backing tracks. men forde en sang uten vokal som han sa er rett og slett en intstrumental.

Er du riktig bevart? Han leter etter sanger med vokal, som backingtrack. Der han kan synge, istedet for vokalisten. Skjønner du nå?

Lenke til kommentar
javel? lest flere ganger:

artist - sang

artist - låt

artist - tittel

bonus: artist - tittel (instrumental)

 

så liksom. neivel

Tenk deg.

 

Du har en sang. Den sangen har vokal, gitar, bass, syting fra deg, trommer.

 

Og så tar du vekk vokalen! Oi! Hva har du da? Jo, nemlig, sangen uten vokal. Som kan brukes til f.eks karaoke.

 

Og til din erfaring, instrumentaler, er sanger som er OPPBYGD med bare instrumenter, ikke vokal. Et backingtrack er en sang, som faktisk skal ha vokal i seg, men _DU_ skal synge den.

 

Der. Nå. Nå har du fått det inn med en nanometers feilmargin.

Lenke til kommentar
Jeg vet at Instrumentaler er laget uten planer om å ha tekst. Men har sett over alt at sanger hvor kun vokalen har blitt fjernet også har blitt kalt instrumentaler. Ser aldri at det står backing tracks på en singel med orginal sangen og samme sangen uten vokal f.eks.

Det er fordi instrumentalversjonen er spilt inn som - nettopp - instrumental. En backing-track er et opptak artister/japanere som synger karaoke osv. bruker for å slippe å stille med et helt band.

 

Edit: Opptak som i forhåndsinnspilt versjon uten vokal. Altså er en backing track en instrumentalversjon satt i en sammenheng.

Endret av Lungemannen
Lenke til kommentar

På en måte så er jo alt intrumentalt fordi musikk spilles med instrumenter.... :shrug:

 

Spør du meg er så er intrumentaler sanger som er laget med tanke på at det er slike de skal være, de har gjerne mye soloer og lite rom for vokal oppo. Backintracks derimot er vanlige sanger der vokalen bare er fjernet for å bli sunget av noen andre....

Lenke til kommentar

Instrumental - Låt med bare instrumenter. Kan gjerne være tiltenkt å ha vokal. Er det bare instrumenter, er det en instrumental. Punktum.

Backing track - Låt med et eller flere instrumenter (ikke nødvendigvis vokal) tatt ut. Mest beregnet på øving/læring og hjemmeopptak. Spesielt populært blant gitarister.

Karaokespor - Instrumental av en låt som ellers har vokal med den hensikt å synge vokalsporet over. Kommer gjerne med musikkvideo med rosa og spretten tekst-ball.

Endret av HalTan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...