Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ren og fin lyd (alla BOSE) - hva er billigst?


Anterialis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til den prisen ville jeg heller satsa på ett skikkelig sett med komponenter foran og en spiller til ca 3k. Du får mer for pengene på denne måten. Høyttalerne bak kan du fade ned, det er jo foran du sitter ikke sant?

Skulle du med tiden savne trøkk i bånn er det heller ikke noe problem å få til , men da bør du nok ha separat forsterker for å drive dertil egnede elementer :)

 

Hvor store er høyttalerne originalt?

 

Mener å erindre noe om at det er 3.5 og 5.25 foran noe som skulle gi muligheter for å montere sidkant og mellomtone der med en ørliten modifikasjon der 3.5" sitter.

Lenke til kommentar

Det vil lønne seg mye mer for deg å legge penger i en skikkelig installasjon av sakene. Likeledes vil det å satse på få men bra komponenter være å anbefale innenfor det som er ditt budsjett her.

Lyden blir ikke bedre av at du handler inn en haug middelmådige saker kontra få og bra. Refererer ikke til de du linka til spesielt her, men mer generelt.

Focal, Hertz og Morel er tre merker som det står respekt av, Eathquake, Fusion og Infinity er også verdt en titt om du får mulighet til å prøvelytte.

Installasjonen er uansett det det står på, ingenting blir bedre enn grunnarbeidet.

Les litt opp og ned om emnet her så får du litt bedre grunnforståelse og kan dermed foreta en bedre vurdering på egenhånd.

 

Så er det også et spørsmål om hva du liker lydmessig, enkelte liker f.eks at diskantene er en smule skarpe, andre igjen foretrekker dem litt mykere og laidback. Smaken er forskjellig så det gjelder å finne ut hva som passer for deg og dine ører lydmessig. Slik blir det også enklere å komme med anbefalinger :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...