Gå til innhold

netshop lov til å nekte meg angrefrist?


Anbefalte innlegg

hei,

har sent inn to skjermer (19" lcd) på angrefrist nylig, betalingen på den andre skjermen ble glemt og jeg har mast en del.. prata med dem nå, og etter at alt var i orden så fikk jeg beskjed: " men nå er det siste gang du får lov til å benytte angrerett på en skjerm". jeg ble paff og sa bare helt greit og la på.

 

må bare forsikre meg:

 

1: dette er ikke lov?

2: har andre opplevd det samme?

3: burde jeg gjøre noe?(gå til avd ansvarlig eller likn) dette er vel direkte lureri mot kunder som ikke har så god greie på lovverket..?

 

 

Mvh

Musa

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De har nok ikke lov til å nekte deg angrerett på skjermer.

 

På den annen side så skal heller ikke du som kunde utnytte angrefristen og bestille haugevis med varer du ikke har tenkt å beholde. Loven er jo laget for å beskytte oss forbrukere mot å bestille varer som ikke holder mål, ikke for at vi skal ha tilgang til å teste det nyeste og beste hjemme i 14 dager på webshoppenes bekostning... ;)

 

Hvis jeg som butikk opplevde at en kunde sto for en uforholdsmessig høy andel av angrefristvarene som jeg tapte penger på ville jeg ha prøvd å få i stand en løsning med vedkommende der han brukte en annen butikk enn min.

 

-KJ

Lenke til kommentar

1: Nei de har ikke lov til å nekte deg 14 dagers angrerett. MEN de kan nekte deg å handle hos dem hvis de vil.

 

De er jo en del (etter min mening idioter :p) som returnerer skjermer på angrefristen bare på grunn av en død piksel... Klart dette koster MYE for bedriftene.

 

2: Noe lignende var oppe her tidligere med at en ble nektet å handle hos dem grunnet flittig bruk av angreretten - nettop på grunn av LCD/pikselfeil problematikken.

 

3: JA. Neste gang du skal handle LCD, gå til en lokal butikk der du kan be om å sjekke skjermen i butikken - så kan du selv sjekke etter defekte piksler der og da og slipper sure miner som her.

 

Ja jeg har forståelse for at Netshop er irriterte.

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

BennyBanassi, jeg fikk ikke beskjed om at jeg ikke kunne handle der, men fikk beskjed om at jeg ikke fikk begnytte angrerett på skjerm igjen...

 

oc-freak:

dersom du kjøper en skjerm, ikke den billigste, men en av de litt opp i siktet.

dagen du får den skal du se en film, og midt på skjermen så lyser det opp en lys prikk når det er sort bakgrunn. er ikke dette da en grunn til å benytta angreretten? hadde DU brukt angreretten? det tror jeg faktisk.

 

selv jeg skjønner at de er irriterte, men dette er ikke en måte å behandle en kunde på.

 

Det at jeg har sendt inn to skjermer på angrefrist er ganske enkelt fordi den føste var horribelt dårlig(etterslep i vinkel) og den andre var med død pixel. nå var jeg tross alt trofast og kjøpte en skjerm jeg har beholdt på netshop, så det kunne vært værre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-52Y1nIV0tv

Sorry, misforstod litt.

 

Da er svaret klart -de kan selvsagt ikke nekte deg å angre -du har loven på din side. Så kan vi diskutere i det vide og det brede det rent moralske, men jeg er på din side.

Lenke til kommentar

Er helt enig med OC-freak... når dere kjøper en skjerm, så _må_ dere regne med å få en skjerm som kan ha døde pixler.

Det er ikke grunn nok til å benytte seg av angreretten i flust.

Om du får en skjerm som selger har fortalt deg er meget bra, og absolutt ikke er bra, kan du benytte deg av angrefristen.

Angreretten er ikke for å gi oss brukere "perfekte" produkter, men for å beskytte oss mot produkter som ikke holder mål.

Mange har misforstått dette.

Endret av Samcki
Lenke til kommentar

En skjerm med 1 død piksel vil jeg si er NORMALT. Dessuten holder produktet mål selvom det er en bitteliten død piksel. Det er ikke verdens undergang. Det er så mange som irriterer seg over sånt i starten, at de ikke er villige til å beholde produktet. Hvis de heller hadde beholdt skjermen så blir man faktisk vandt til den døde pikselen etter en kort stund, og etterhvert legger du ikke merke til den.

Lenke til kommentar

I følge de kravene som settes til LCD paneler i bransjen, så holder de faktisk mål. Hvis ikke så får du byttet dem.

 

Brukere som ikke godtar en eller to pikselfeil på sine skjermer kan ikke komme her og fortelle meg at produktet ikke holder mål. Det er ren og skjær perfeksjonisme fra deres side som gjør at de ikke godtar disse skjønnhetsfeilene.

 

Jeg bruker selv flere produkter daglig med pikselfeil som jeg har betalt adskillig mye mer for enn du har gjort for de lusne skjermene det her handler om. Det handler om å ha et realistsk forhold til hva man kan forvente.

 

-KJ

Lenke til kommentar

Kjenner på samme frustrasjonen som jeg bygget opp da jeg leste den foregående tråden som ble linket på i en tidligere thread. Jeg er nok blant de som mener at om du returnerer en skjerm vha angrefrist grunnet en pikselfeil eller 2, så handler du skjerm en annen plass neste gang, får ikke å pålegge butikken uforholdsmessig høye utgifter ift en feil som nettbutikken ikke er ansvarlig for og som ikke er definert som "feilvare".

 

....det er da min mening, er klar over uenigheten som ligger rundt dette.

Lenke til kommentar

Det er det som står i ISO standarden.

Kjøp deg samsung med pixelfeilgaranti, ferdig med problemet.

Og ja jeg har kjøpt LCD skjermer med pixelfeil, og nei jeg har ikke benyttet meg av angreretten men heller kjøpt meg en annen type skjerm som jeg dog vet er bedre.

Er helt enig i at Netshop ikke vil ha deg som kunde om du benytter deg av angreretten i en slik forstand du gjør (i dette tilfellet).

Lenke til kommentar
Hvorfor skal ikke forbrukerne få perfekte produkter? Kan du gi meg ett eneste fornuftig svar på det?

Forbrukerne kan da få perfekte produkter hvis de vil. Problemet er at forbrukerne i Norge har blitt så bortskjemte at de vil ha i pose og sekk. Perfekte OG svinbillige produkter er det de krever.

 

Skal man ha en garantert feilfri LCD skjerm, så må man kjøpe en skjerm fra en produsent som har garanti mot pikselfeil. Ikke fra en produsent som sier at 5 døde piksler regnes som godkjent, og så henge ut nettbutikken for dette.

 

Blir som å kjøpe seg en CPU og så returnere den på grunn av at den klokker for dårlig dette. Så lenge produsenten ikke garanterer at skjermen skal være fri for døde piksler så har du ingen ting å klage på. Kjøp skjerm fra en produsent som garanterer mot pikselfeil neste gang.

 

-KJ

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...