Gå til innhold

Gode gamle eventyrspill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, har fått Loom nå, men har ikke prøvd det ennå. Prøvde orginal versjonen av Zak Mckraken, men det er jo sjanseløst å spille et eventyrspill uten å få lov til å bruke musa. Er ikke villig til å bruke et minutt bare å komme meg ut en dør, så håper det finnes en redigert versjon der ute.

Lenke til kommentar

Har to titler du bør vurdere å ta en titt på, Beyond Good and Evil og Syberia (1+2). Har bare prøvd førstnevnte selv, hvilket viste seg å være utrolig bra. Syberia har fått blandet kritikk, men de jeg kjenner som har prøvd det har vært udelt positive.

 

Ellers kommer jo Bone i løpet av en ukes tid (?), og er fra folka bak en god del av Lucasarts klassikerne. Det burde vel være et løp-og-kjøp. Eller løp-og-last ned, ettersom det kun slippes over nettet (Hurra!)

Lenke til kommentar
Might and magiv serien, ingen over, ingen ved siden av, spess nr 6 og 7, nr 8 er ikke dum den heller, de 3 er MÅ HA spill!! Seriøst, du vil ikke angre et sekund, eller jeg angrer på jeg ikke har win98 på denne maskinen, fordi da kunne jeg spillt dem:P

Den spillserien havner utenfor resten av titlene her. M&M er vel mer i RPG gaten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...