Gå til innhold

Mage AOE grinding build forslag ?


Anbefalte innlegg

Som dere ser så lurer jeg på når jeg skal starte på arcane treet på mage for og få instant aoe.

 

Har tatt imp fireball og flamethrowing og lurer på om det er verdt og starte på arcane så tidligt.

 

Mener det skal gå fort og aoe grinde så lurte om jeg skulle få arcane ned til instant arcane explotion og så fortsette fire videre etterpå..

 

Noen gode ideer ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
veldig gøy me instant arcane explosion og en priest som står og healer deg =)

Jeg har vært med som prest på akkuratt dette. Vi tok som regel 7 om gangen, klarte opptil 12 stk (2-3 levler under oss). Problemet med dette er at du ikke får like mye xp, alt må jo deles på to når du har med en prest. Så med mindre du/dere klarer å samle 10-12 stk om gangen tjener du lite på å ha med en prest. Da er det bedre å ta 3-4 alene.

 

Jeg har hørt at frost skal være bra når en aoe grinder, det kan ha noe med talentet som gir 50% ekstra crit chance når de er satt fast i frost nova. Så tar du bare frost nova - cone of cold. Ice block og Ice barrier er også ganske gode talents. Hvis du får problemer kan du ha det talentet som gjør at alle frost spellenes cooldown går vekk. Frost snap om jeg ikke husker helt feil.

 

Eneste bra med fire når en skal aoe grinde er blast wave.

 

Arcane der i mot, om du i det hele tatt skal aoe grinde _må_ du ha instant arcane explosion. Går ikke uten. Den siste tier talente i arcane, Arcane Power (gir 35% skade men koster 35% mer mana), er ganske bra i vanskelige situasjoner for å kunne drepe de raskere med arcane explosion (og alle andre spells forsåvidt).

 

Jeg vil anbefale, først få instant arcane explosion, for så å gå opp i frost.

Endret av Zevz0r
Lenke til kommentar

Frost er ikke bra som aoe build...

 

50% crit chanse on frozen targets betyr at frostspells critter mer.

 

 

For aoe og lvling er fire/arcane bra.

 

Hvis du har Presence of Mind og Improved Flamestrike, gjør du flamestrike instant og dealer masse damage. Med Blast Wave og Arcane Explotion dør mobs ganske fort etter du har brukt Flamestrike.

Lenke til kommentar

AOE grinde hmm, vel kommer ann på hvilket lvl du er. Hvis du primært har tenkt å lvl med aoe grinding vell skift til arcane treet når du har høyt nok lvl til å få instant arcane explosions.

 

Måter å få max xp ut av dette, du kjører aoe mens en prest healer deg uten å være i gruppe.

 

Skal du ha gruppe er det nice med en annen mage med likt lvl som deg. Samle mobs Frost nova, Flamestrike, CoC nova AE :-) Husk oxo at det er endel triks for å gjøre aoe letter, man bør på død og liv ikke hoppe midt in i mengden av 5+ mobs og stillestående kjøre Instant Arcane Explosion.

 

Dog mest interessant blir det når du kommer opp på lvl 48-50 og kan tagge mobs i Sorrow hill. Får du med deg en lvl 60 mage ungrouped til å hjelpe deg kan han ri rundt og skaffe aggro, du tagger dem med arcane explosion og frost nova og dere dreper dem sammen, mener å huske at det gir ca 250-300+ non rested xp per kill.

 

Uansett AOE uten instant Arcane Explosion er å "nerfe" seg selv pga flamestrike og blizzard er channeling spells.

Lenke til kommentar
Uansett AOE uten instant Arcane Explosion er å "nerfe" seg selv pga flamestrike og blizzard er channeling spells.

Flamestrike har cast time, ikke channeled. Og hvis du leser i guiden over, pure frost med Improved Blizzard er faktisk konge når man kjører solo. Folk snakker om å pulle 8 - 12 mobs solo. Prøv det med AE.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...