Gå til innhold

Må man ha hentelapp for å hente pakker på posten?


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Og Posten Norge AS har ikke særlig serviceinnstilte ansatte - så tror du skal ha nummeret jeg..

Det kan jeg skrive under på. Jeg skulle få tilsendt en CPU som jeg hadde kjøpt brukt og avsenderen er en jeg kunne stole på - likevel varte det og rakk og jeg fikk ikke pakken. Etter 2 uker gikk jeg på posten å forklarte situasjonen: kanskje det var slik at de hadde glemt å gi meg hentelapp?

 

Neida jeg kunne ikke bare dukke opp slik uten nummer eller noe som helst som kunne dokumentere at de hadde gjort noen feil, slikt hadde de ikke tid til. Neivel, greit - så jeg kontakter personen som sendte cpu'en om han kunne gi meg sporingsnummeret. Desverre hadde han mistet lappen så han kunne ikke hjelpe. jeg gikk til postkontoret for andre gang og forklarte hele situasjonen på ny, innkludert at jeg ikke kunne få tak i noe nummer. Jeg spurte pent om de ikke bare kunne se på noen av de eldste pakkene om det var navnet mitt, jeg forklarte sågar hvordan pakken så ut og hvor stor den var. Men nei - dette var ikke deres jobb.

 

Etter 4 uker, da jeg hadde kjøpt helt ny CPU på netshop fikk jeg purring på at jeg ikke hadde vært å hentet pakken på postkontoret der den hadde ligget uhentet alle disse ukene ..

Endret av Zatôitchi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skal innrømme at jeg bor på bygda, men jeg gikk på posthuset og spurte om de hadde en pakke til meg. Jada, det har vi, sa de, vær så god :) (historien god så langt) Jeg spurte hvorfor jeg ikke hadde fått noen hentelapp enda, siden jeg hadde sett på ordresporingen på nett at pakken hadde vært på posthuset i flere dager, men de sa at de ikke pleide å sende ut det så fort, med uviktige pakker pleide de å vente en stund :ohmy: De lokker ikke akkurat til seg kunder ved å skryte av å holde tilbake pakker og b-/c-post!

Lenke til kommentar
Mulig dette varierer fra postkontor til postkontor, men dette er i allefall min erfaring:

 

-Man trenger verken hentelapp eller noe nummer. Man sier navnet sitt, og de finner pakka di.

 

-Du trenger ikke vise legitimasjon, dvs. de har ingen rett til å kreve legitimasjon.

Du bor langt ute på landsbygda ja, hvis de har tid til å lete gjennom alle pakkene og finne din for deg, for de har ikke noe register etter navn på pakkene. Og du er vel også litt naiv om du tror de er så dumme på posten at de ikke sjekker hvem du er... eller som sagt om du bor på et veldig lite sted da. Kommer selv fra en by med rett under 10 000 innbyggere og der får du ingen pakke uten sporingsnummer eller hentelapp.

Lenke til kommentar

har vært på posten en haug med ganger for å hente pakker for broren min, og de er like jævlig å ha med å gjøre hver eneste gang. hvis man ikke har med sporingsnummeret, så kan du glemme å få pakken. punktum finale. selv om du har nummeret, så er det ingen garanti for at dem finner den. ærlig talt begynner jeg å lure på hvordan dem organiserer pakkene inni der. setter de opp mopper med flosshatter og lar dem leke flasketuten-peke-på, og den som flasken peker på bruker de som baseball kølle for å slå pakken inn i en vilkårlig hylle?

 

og så har man de evindelige klagene fra dem som jobber der. det er visst UMULIG å finne en meterlang pakke med masse fin hvit MICROPLEX teip over hele inne på et rom som ikke er stort mer enn 4x5 meter, med mindre man har nummeret på pakken. for der inne er det jo massevis av pakker, og de kan jo lett forsvinne i mengden. hallo? det er ikke en liten sminkeforsendelse fra ellos det snakkes om her. det snakkes om en pakke som er stor nok til at man kan flytte et lik(ok, barnelik. fornøyd?).

 

og så har man jo selvfølgelig de gangene hvor ting bare "forsvinner" i systemet. dem skal liksom skanne alle pakkene når dem kommer og går, men det virker ikke som at det er så viktig lenger. siste pakken jeg skulle hente hos dem tok meg en halvtime å snakke meg gjennom reglement og pisspreik. og så viste det seg at pakken lå nede i en skuff, sammen med alle andre pakkene som skulle "legges til side" etter ønske fra folk som hadde ringt inn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...