Gå til innhold

Reklamasjon av spill som ikke virker?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kjøpte Bard's tale, og det er uspillelig!

 

Problemet er at spillet har problemer med Geforce grafikkortet og spillet går i stå og minnet fylles opp. Driverne mine er ferske og fine, maskinen er nyinnkjøpt spillemaskin.

 

Det finnes ingen patcher eller fixes på nettet.

 

SPØRSMÅL: Har jeg krav på refusjon fordi produktet er ubrukelig? Hva er mine rettigheter?

 

Takker på forhånd,

Dag

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan ta utskrift fra at engelskspråkilig diskusjonsforum hvor det går fram at andre har samme problemet, og at ingen vet om noen løsning.

 

Man skal ikke selge et produkt som ikke virker på alle PC'er! Er det vi som kjøper spillene som skal betale for at det selges og markedsføres et produkt som ikke er testet skikkelig? Det er ikke noen tegn på hjemmesidene til utvikler at det vil komme noen fix på problemet heller - Da sitter jeg med et spill som ikke kan brukes. 450,- i do.

 

Jeg skal innom Space World i dag hvor jeg kjøpte produktet for å se om de refunderer. jeg kan til nøds akseptere å bytte i et annet spill. Hvis de nekter, tar jeg kontakt med forbrukerkontoret.

Lenke til kommentar

Kjøpte et Ringenes Herre spill når det kom ut for en stund siden. Spillet ville ikke starte på min PC. Sendte spillet i retur og sa at det var noe galt med det. Fikk nytt i retur og det ville heller ikke. Gjorde det samme igjen med samme resultat. Etter 4. eller 5. gangen skrev jeg at jeg godt kunne tenke meg å heve kjøpet. Husker ikke hvor jeg kjøpte spillet (på en eller annen webshop), men de var helt enige og jeg fikk pengene igjen.

 

Hvis spillet ikke lar seg spille på din PC, er det ikke nødvendigvis noe galt med PC'en. Det kan være noe galt med spillet.

Med mindre det ikke står på spillet at det ikke virker med din hardware.

Lenke til kommentar

Det jeg ville gjort først er å innstallere spillet på en annen maskine først. Vis spille da ikke startet på den maskinen heller, har du full rett til å heve kjøpet mener nå jeg.

 

Og nå har jeg lest hele posten. Trodde først det var snakk om Baldurs gate til jeg leste sakte gjennom og så det var Bards Tale istede. Min feil :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...