Jump to content
Sign in to follow this  
stallar

Reklamasjon av spill som ikke virker?

Recommended Posts

Hei,

 

Kjøpte Bard's tale, og det er uspillelig!

 

Problemet er at spillet har problemer med Geforce grafikkortet og spillet går i stå og minnet fylles opp. Driverne mine er ferske og fine, maskinen er nyinnkjøpt spillemaskin.

 

Det finnes ingen patcher eller fixes på nettet.

 

SPØRSMÅL: Har jeg krav på refusjon fordi produktet er ubrukelig? Hva er mine rettigheter?

 

Takker på forhånd,

Dag

Share this post


Link to post

Tror ikke du har noen rettigheter her siden det er hardware problem og ikke software problem.

 

Du har problemer med spillet fordi maskinenen din ikke klarer å kjøre det, men det beviser ikke at det er feil på spillet. Desverre tror jeg nok ikke du kan bytte eller få refundert kjøpet.

Share this post


Link to post

Jeg kan ta utskrift fra at engelskspråkilig diskusjonsforum hvor det går fram at andre har samme problemet, og at ingen vet om noen løsning.

 

Man skal ikke selge et produkt som ikke virker på alle PC'er! Er det vi som kjøper spillene som skal betale for at det selges og markedsføres et produkt som ikke er testet skikkelig? Det er ikke noen tegn på hjemmesidene til utvikler at det vil komme noen fix på problemet heller - Da sitter jeg med et spill som ikke kan brukes. 450,- i do.

 

Jeg skal innom Space World i dag hvor jeg kjøpte produktet for å se om de refunderer. jeg kan til nøds akseptere å bytte i et annet spill. Hvis de nekter, tar jeg kontakt med forbrukerkontoret.

Share this post


Link to post

Kjøpte et Ringenes Herre spill når det kom ut for en stund siden. Spillet ville ikke starte på min PC. Sendte spillet i retur og sa at det var noe galt med det. Fikk nytt i retur og det ville heller ikke. Gjorde det samme igjen med samme resultat. Etter 4. eller 5. gangen skrev jeg at jeg godt kunne tenke meg å heve kjøpet. Husker ikke hvor jeg kjøpte spillet (på en eller annen webshop), men de var helt enige og jeg fikk pengene igjen.

 

Hvis spillet ikke lar seg spille på din PC, er det ikke nødvendigvis noe galt med PC'en. Det kan være noe galt med spillet.

Med mindre det ikke står på spillet at det ikke virker med din hardware.

Share this post


Link to post

Det jeg ville gjort først er å innstallere spillet på en annen maskine først. Vis spille da ikke startet på den maskinen heller, har du full rett til å heve kjøpet mener nå jeg.

 

Og nå har jeg lest hele posten. Trodde først det var snakk om Baldurs gate til jeg leste sakte gjennom og så det var Bards Tale istede. Min feil :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...