Gå til innhold

Nye Lovende spill


Anbefalte innlegg

Begynner denne tråden med et team vs team spill som er på vei : Savage2 fra S2games

 

For de som ikke har spilt savage1 kan det beskrives som en mix av CS og Dungenon master.

 

To team spiller mot hverandre (Human vs Beast) hvert av lagene har en commander. Denne commanderen bygger base og forsker frem våpen, units, items osv. De andre spillerene på laget styrer units. Hver unit kan bygge, hente resurser eller kjempe mot det andre teamet. Alt fra "sniper våpen" til melee våpen er å få tak i. F.eks kan humans ta med seg "medi pack" som healer noe av helsen, men beast kan bruke "life stealing" melee våpen.

 

Husker ikke linken til dette spillet, men jeg spiller det hver dag. Det vil si savage 1. Savage 2 er ikke å få tak i ennå. Søk på "savage s2games". Det er gratis å laste ned nå. skal legge til link senere. :thumbup:

 

Hviket spill ser du frem til? (helts mindre profilerte spill) ;)

Endret av Ithkul
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvis denne tråden går over til å være en ren telletråd, uten gode begrunnelser og forklaringer, så blir den stengt eller flyttet off-topic. Så er det sagt.

Ok. forandrer topic til "Savage 2" om administrator krever det. Ville igrunnen se om folk hadde noen interesante spill titler i kikkerten. Er det ikke det forum er til? dele meninger og nyheter med andre? Ser ut som dere har sterke pålegg om å stenge/flytte tråder her. så trist.. :cry:

Lenke til kommentar
Ville igrunnen se om folk hadde noen interesante spill titler i kikkerten. Er det ikke det forum er til? dele meninger og nyheter med andre? Ser ut som dere har sterke pålegg om å stenge/flytte tråder her. så trist..  :cry:

Stemmer, dette er nettopp et forum - som ikke må forveksles med en pratekanal. Det er ikke noe nytt at vi flytter eller stenger rene telletråder. Hvis du vil unngå at denne blir stengt eller flyttet, så er du velkommen til å endre overskrift eller sørge for at folk holder seg til saken, med begrunnelser og seriøse innlegg - i motsetning til innlegg som kun lister opp navn på spill, for eksempel. :-)

 

Dette har ikke vært noe problem sålangt i tråden, men jeg la inn mitt innlegg bare for å si fra, av erfaringsmessige årsaker. Det er noe vi pleier å gjøre i slike tråder, slik at evnt. nye brukere får med seg reglementet vårt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...