Gå til innhold

innstalering av winXP


Anbefalte innlegg

Skal nyinnstalere win xp home edition på formatert pc.

Kommer ikke lenger enn til "lisens avtalen fra microsoft".

Jeg skal da trykke F8 for å være enig..

Men selv om jeg er aldri så enig så går aldri innstalasjonen videre, den bare stopper der.. Noen som vet hvorfor? Og ikke minst hvordan jeg skal få dette til?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Du må scrolle helt til bunnen, dette for å garantere at du faktisk har lest det som står der. Dvs. de har sitt på det tørre om du voider EULA'n, da du skal ha scrollet over den.

 

Det er slikt på fler og fler ting nå, vet at iallefall Half-Life 2 brukte samma greia, hvor du måtte scrolle over hele EULA'n.

Lenke til kommentar

jepp.. jeg har scrollet som bare pokker, men alikevel så skjer det ingenting når jeg trykker F8. Kan også legge med at jeg har hatt akkuratt samme problemet på en annen maskin. Det ordnet seg da ved at jeg startet cd'en i windows og formaterte den veien for å så legge inn xp. Da får man nemlig ikke opp denne "vær enig" siden. Men på denne maskinen er det ingen windows (enda)..

Har også prøvd en annen cd og det samme problemet dukker opp der. Og som sagt så virker F8 slik den skal (iallefall alle andre plasser).

Lenke til kommentar

Hvilket tastatur har du?

 

Jeg kom heller ikke videre en gang, men det var pga Logitech har sånne "spesial" taster eller hva det heter bortover på de F tastene. Så da jeg trykket på F8 for å godta så skjedde det ikke noe, det var pga tastaturet stå på Logitech sine spesial taster. Skrudde av den, og da gikk det

 

Tastatur

På dette bilde ser man at tastaturet har en diskett på F8 tasten. Kanskje det er det som skjer da du trykker på F8, at det er disketten som "starter" og ikke F8 tasten

Endret av _tHokA_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...