Gå til innhold

driver for hovedkort


gb

Anbefalte innlegg

Har ny pc og skal legge inn xp. Må imidlertid legge inn drivere for hovedkortet, og dette skal gjøres i forbindelse med at jeg legger inn xp. får beskjed om å taste f6 for å legge inn third party programvare. Problemet er at ingenting skjer når jeg taster f6. Instalasjonen fortsetter til jeg for melding om at maskinen ikke finner hd'en. Tastaturet er nytt og fungerer fint. Noen som har noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det snakk om S-ATA disk(er) skal vel dette fungere fint om du bruker WinXP SP1/2 da disse har støtte for S-ATA. Er det derimot RAID følger det med drivere til disse, sørgelig nok oftest på CD-ROM noe som gjør at du selv må overføre disse til diskett. Eller du kan lage deg en egen installasjon cd for windows der du legger inn siste servicepack og event. ekstra drivere, nlite er et greit program for dette.

 

Oppdaterte drivere til hovedkortet finner du også på nettisdene til produsenten ;)

Lenke til kommentar

Har ikke noe annet tastatur, men har prøvd det på annen maskin, og tastaturet er helt ok. Usb tilkobling. Tror problemet er relatert til s-ata hd'en, men vet ennå ikke hvordan jeg skal jobbe meg rundt det. Nlite advarer mot å bruke deres løsning mot s-ata.

Lenke til kommentar

På mitt tastatur har jeg F-knappene som "sekundærvalg" eller hva jeg skal kalle det.Som default er knappene f.eks save, open, close osv., dette medfører at jeg må trykke inn en tast det står F-lock på, da kan jeg bruke de som "vanlige" F-taster.Bare ett forslag, fort gjort å glemme :)

Lenke til kommentar

Det kom nok muligens ikke tydelig frem i mitt tidligere innlegg, men du slipper og tenke på S-ATA drivere om du installerer windows xp med SP1/2. Du kan da event. bruke nlite til og implementere SP2 i installasjonen på en meget enkel måte (du trenger dog ikke bruke nlite til dette). SP1/2 inneholder støtte for S-ATA.

 

Edit:

Har du tastatur problemer sjekk BIOS, event. legg inn siste version som du finner på produsentens nettsider. Og forsøk med bytte av tilkobling USB/PS2 om du har mulighet til dette.

Endret av am3k
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...