Gå til innhold

Oppvarming til LOST season 2 *spoilers*


Anbefalte innlegg

Ja, nå venter vel mange til midten av september når første episode av LOST s.2 sendes i USA. Jeg gleder meg som en hund:). Har en sterk følelse at de kommer til å finne den siste delen av flyet på øya i denne sesongen da den dama (som forøvrig spiller i fast and the furious) som Jack snakket med før han dro på flyet, skal være med i serien. Ellers har jeg ikke noen aning over hva som kommer til å skje. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter det jeg har hørt, så vil de første episodene handle MYE om det som befinner seg i luka. Produsentene har sagt at Sesong 2 episode 1 starter akkurat der siste episode i sesong 1 sluttet, og at vi umiddelbart vil få vite alt om luka. Produsentene sier at det som er i luka er så utrolig og fantastisk at det vil ta hele tre episoder å forklare det. Heldigvis er dette de tre første episodene av sesong 2. :)

Lenke til kommentar
gleder meg som en unge :D

 

men vi må vell ha en spoiler fri lost tråd og , for di som følger med på tvn

Ja, vi har allerede en SPOILER-tråd for de som følger USA sitt skjema, men vi burde også ha en spoilerfri en. Selv tror jeg at jeg kommer til å laste ned sesong 2. Fulgte sesong 1 på TvNorge, men tror det blir umulig for meg å klare å vente til...november(?) :ermm:

Lenke til kommentar
Forstår ikke helt vitsen å kjøpe LOST DVD enda, da det ikke er norsk subtitle. Et annet punkt er at den er på sone 1, og ikke 2. Da venter jeg heller til den kommer til norge, og ikke kjøpe den som USA importvare.

Jeg så hele sesong 1 uten tekst, no problem det.

synes det er bedre uten tekst jeg... får med seg litt mer av hva som skjer, og er ikke alltid oversettelsen er like god

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...