Gå til innhold

Kan bli døv av mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

*Skriver fort opp på listen over farlige ting, mens jeg hiver vekk telefonen*

 

LISTE OVER LIVSFARLIGE TING:

 

* Ikke spis blått godteri -> KREFT

* Ikke røyk -> KREFT

* Ikke spis pommesfrites på McDonalds -> KREFT

* Ikke sitt for mye på pc'en -> bl.a. Diabetes og dårligere syn

* Ikke snakk i mobiltelefon -> KREFT

 

:w00t:

Lenke til kommentar
En rapport som skal publiseres i det britiske magasinet British Journal of Cancer i dag, hevder at ti års mobilbruk øker sjansene for å utvikle kreft på hørselsnerven med 80 prosent.

Endelig noen tall. Men hva er sjansen for å utvikle kreft på hørselsnerven i utgangspunktet? 1:100.000 ? Ok, la oss for enkelhets skyld si at det er riktig tall, da økes altså sjansen fra 10 personer per 1.000.000 til 18 personer. Eller på norgesbasis fra 47 personer til 85 personer av vår befolkning på 4,7 millioner.

 

- Spekulativt

Selv om slike tall kan virke overbevisende på Hvermansen, er ikke alle forskerne like enige. Overlege og professor ved øre-nese-hals-avdelingen ved Haukeland sykehus, mener rapporten er spekulativ. Han har lite tro på de nye resultatene:

 

- I Norge har vi aldri vært på sporet av en slik utvikling, og vi sitter på et stor tallmateriale, sier han til VG.

 

Når det gjelder det økende antallet tilfeller av denne typen kreft, bedyrer han at dette har sammenheng med bedre verktøy for å stille diagnoser.

Her er altså en annen forklaring. Jeg er litt spent på hva resultatet blir når rapporten har gått gjennom kvalitetskontrollen. (Fått sjekket ut påstanden om at årsaken er bedre utstyr for diagnoser og sikker flere påstander)

Lenke til kommentar
*Skriver fort opp på listen over farlige ting, mens jeg hiver vekk telefonen*

 

LISTE OVER LIVSFARLIGE TING:

 

* Ikke spis blått godteri -> KREFT

* Ikke røyk -> KREFT

* Ikke spis pommesfrites på McDonalds -> KREFT

* Ikke sitt for mye på pc'en -> bl.a. Diabetes og dårligere syn

* Ikke snakk i mobiltelefon -> KREFT

 

:w00t:

Feil feil feil ! Her mangler det totalt nyansering.

 

Rettelse:

LISTE OVER TING SOM INNEBÆRER RISIKO:

 

* Ikke spis blått godteri -> økt risiko for KREFT

* Ikke røyk -> økt risiko for KREFT

* Ikke spis pommesfrites på McDonalds -> økt risiko for KREFT

* Ikke sitt for mye på pc'en -> økt risiko for bl.a. Diabetes og dårligere syn

* Ikke snakk i mobiltelefon -> økt risiko for KREFT

 

Du ser altså på ting alt for svart/hvitt. Hvis vi skulle vært ennå mer nøyaktig så burde vi satt inn tall i tabellen din også. F.eks "aktiviet A -> øker risikoen for diebetes fra 1 per million til 2 per million.

Lenke til kommentar

å leve øker sjansen for kreft.

 

eneste måten å virkelig stoppe kreft på er å utstyre våre kropper med en måte å reparere genetisk skade 100%.

 

noe som jeg vil påstå er en praktisk umulighet siden hver celledeling øker sjansen for feil. noe som betyr at en må ta en prøve av eggcellen rett etter befruktning eller noe og lagre denne prøven på en slik måte at den ikke kan bli påvirket av noen utenforstående kraft.

 

da kan en så bruke prøven som en mal for å rette skadene på genene. hvordan dette skal foregå har jeg ikke en anelse om men enten blir det vel det dem kaller retrovirus eller en form for nanoteknologi som må inn i bildet. begge deler blir vel regnet for så dyrt at bare de rikeste kan forvente å få ordnet med den slags behandling.

 

hater å si det folkens men det er rett og slett farlig å leve...

Lenke til kommentar
nå har det rabla for forskerene får jo ikke dårligere hørsel lol balansen når du snakekr i telefonen er litt annerledes når du holder telefonen i den ene hånda :p

Nå snakket de ikke om noen øyeblikkelige virkninger, men om økt risiko for å utvikle kreft på hørselsnerven, som igjen vil føre til problemer med hørsel og balanse. Med andre ord er det ikke noe som skjer på et busstoppet om du tar telefonen, men ting som kan skje uansett om du bruker mobil eller ikke, bare litt høyere risiko for at det kan skje om du har ringt mye med mobil de siste årene. (Vel og merke hvis undersøkelsen ikke avkreftes av andre ting som påvirker resultatene slik det ble sagt i kritikken.)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...