Gå til innhold

Ca pris på ~4 år gammel laptop


Anbefalte innlegg

Hei

 

Er på besøk hos en venninne nå, som har en gammel laptop liggende. Det har seg sånn at jeg er på utkikk etter en slik en.

 

Maskinen det er snakk om en IBM Thinkpad T21. Den er sort og fullt fungerende såvidt jeg kan se. Ved å høyreklikke "min datamaskin" i winxp professional, får jeg opp følgende info:

 

Inter Pentium III 644mhz (iflg. min datamaskin) 800mhz (iflg. bios)

384mb RAM

40 gb HD

DVD-spiller

 

Tilstanden er generelt ok. Maskinen bærer preg av å ha samlet støv under en seng i en studenthybel i noe tid, men startet villig på første forsøk, og lader strøm. Skjermen har noen "lyspunkter" som jeg mistenker kan være småskader osv, men som ikke forringer lesbarhetene. Det synes imidlertid ganske godt på hvit bakgrunn, f.eks. Muse-tingen fungerer helt ok, og maskinen ser ellers hel og pen ut.

 

Medfølgende er et SMC 11mbit trådløst nettverkskort (i tillegg er det inngang for TP bak på maskinen, og TP medfølger), 100-240V adapter. Ingen bæreveske.

 

---

Skal bruke maskinen til kontorarbeid i forbindelse med at jeg drar til USA nå snart, og har andre ting å bruke penger på enn spjut ny maskin.

 

Hva syns dere denne maskinen er verdt? Om det er andre ting som er viktig å få med, så si i fra, så skal jeg se om jeg kan finne info.

 

mvh

bfisk :)

 

Edit: fant ut at bios oppgir klokkefrekvensen til 800mhz

Endret av bfisk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...