Jump to content
Sign in to follow this  
Christian_

Fått gavekort hos expert, men skal jeg kjøpe der?

Recommended Posts

Jeg har fått et gavekort hos expert og har lenge hatt planer om å kjøpe en ny skjerm. Jeg hadde planer om å kjøpe skjerm på komplett men siden gavekortet lyder på 1750 kr då frister det veldig å bruke det der, men jeg er ikke sikker på om jeg finner noen bra skjermer der. jeg spytter gjerne inn det ekstra som skal til for å fa en god skjerm derifra. Er det noen som har noen erfaringer med noen av de skjermene som er der?

http://www.expert.no/produkter.asp?page=1&...eload_coolmenus

 

EDIT: Det skal være en 19" ;)

 

Takker for alle svar

mvh. Christian

Edited by chs89

Share this post


Link to post

Ok, siden ingen svarer så kommer jeg heller med to forslag hvor jeg spør om noen har erfaringer med. Dette er to nesten prikk like skjermer og jeg ser ikke og vet ikke hva som er forskjellen på dem, utenom prisen.

http://www.best-buy.com/bbshop/product.asp?sku=58418

og

http://www.best-buy.com/bbshop/product.asp?sku=58416

 

Brude jeg gå for den dyreste?, hvorfor er den så mye dyrere? Er det noen som har andre forslag?

Share this post


Link to post

Forskjellen på de to er USB-tilkoblingene i siden på den dyreste. Den billige har én tilkobling, mens den dyre har 8(?!) USB-tilkoblinger...

Med den dyre følger også DVI kabel, i tillegg til de kablene som også er med den billige (USB, lyd og VGA).

 

Dette er de synlige forskjellene i spesifikasjonene du får fra Best-Buy. Les noen tester og se hvilken som er best i forhold til dine behov. Det finnes sikkert andre alternativer også.

Share this post


Link to post

Jeg finner ingen tester av skjermen noe sted, men jeg leste på et forum et sted at det var en som var veldig godt fornøyd med den dyre, men i og med at det kun er USB og DVI kablen som er forskjellen her så går jeg vel kanskje for den billige. men jeg har kikket på en annen skjerm der også: http://www.best-buy.com/bbshop/product.asp?sku=58499 Den må vel noen her ha prøvd før?

Share this post


Link to post

https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=31803

 

Edit: La til noen meninger fra folk som har kjøpt den:

Mening

og:

Description: This analog LCD monitor delivers crisp text and vivid colors in an elegant, space-saving package. With its thin bezel and removable base, the SyncMaster 913V is perfect for a crowded office or a home setting where space is a premium. You can even get the monitor off your desk entirely by using a VESA wall mount for safe wall placement. Its narrow design makes this display a great choice for multi-monitor tiling systems. A full range of customizable options gives you the power to optimize the monitor for your specific needs. The monitor's MagicBright system offers handy brightness configurations for six different modes of use (Customizable, Text, Internet, Game, Sport, Movie). MagicTune, an included software utility, allows you to fine-tune and save other configurations that are best suited for you. The monitor also includes a built-in power supply and a three-year warranty that covers the backlight. From the corporate office to the home office, the 913V delivers high contrast, crisp text and lightning fast response time in an ultra-slim, lightweight design.
Edited by Jonnar

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...