Jump to content
Sign in to follow this  
eaXoN

Trådløst nettverk - hva fungerer best

Recommended Posts

Jeg har en Netopia 3351 ruter fra ngt. Det jeg lurer på er hva som trengs for å få trådløst nett i huset. Har sett rundt i forumet men ikke funnet helt det rette. Men spørsmålet er altså: hvis jeg bestiller en trådløs ruter fra ngt, nærmere bestemt en Netopia 3357W, er det alt jeg trenger da for å kunne sufre trådløst men en bærbar (uten om nettverks kortet i den andre pcen)? Den gammle ruteren vil bli levert tilbake så jeg har da bare 3357Wèn. Finnes det noen annet jeg bare kan kjøpe helst i en butikk som elkjøp?

 

Hilsen nybegynner.

Share this post


Link to post

Enesten fordelen med den ruteren er at den erstatter direkte din gamle netopia og du slipper å ha flere kabler/bokser slengende rundt. Ulempen er at den kun støtter den eldre standarden 802.11b. Lurer på om de også har en thompson trådløs ruter, og denne støtter 802.11g. Jeg synes man kaster pengene ut av vinduet ved å kjøpe ruter fra NGT :)

 

Jeg hadde heller valgt å kjøpe en annen trådløs ruter og bruke denne som et aksesspunkt (evt. kjøpe et rent aksessupunkt). Av ålreite rutere kan du f.eks. gå for Linksys WRT54GS eller en nyere modell fra 3com.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...