Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Asus WL500, router problemer mht. laptop


Anbefalte innlegg

Hei,

sliter med wlan problemer. Laptopen har en tendens å ikke like wlan routeren min. Det skjer aldri utenfor hjemmet, men her så får jeg beskjed "kan ikke koble til nettverket".

 

Dette er et periodisk problem, men Zepto som leverte maskinen finner ikke feilen, og jeg er redd for å betale gebyr for ingen feil funnet. En av enhetene har en feil, og jeg lurer på hvilken.

 

meldingen kommer som regel når maskinen våkner fra dvale. Dog har det tatt seg til i det siste. På skolen fungerer maskinen utmerket, her hjemme gjør den ikke det.

 

 

noen som har forslag?

 

Maskinen har et intel 2915ABG kort

 

Routeren er av WL500 typen med oppdatert firmware

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

2915abg har generelt ingen problemer med Broadcom chipsettet som er i Asus WL-500g. Det er dog et par ting du bør være obs på. Det første du bør gjøre er å deaktivere WMM noe som fungerer svært dårlig i dagens implementasjon mot Intel Pro Wireless med driverversjon 9.

 

Om du bruker WPA bør du sette den til enten TKIP eller AES og ikke begge deler. Utenom det så vet jeg ikke om så mange flere ting du kan gjøre, men du bør naturligvis ha den nyeste driveren for Intel-kortet.

Lenke til kommentar

Det har vært flere kjente problemer som har ført til "mange rare feil" med gamle firmwares. Så linken over bør nok fikse problemet vil jeg tro.

 

Min fikk problemer med mer enn 2mbit trafikk, og da gjorde den alt fra å henge seg til, til å koble til isp`en min på nytt med feil passord.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...