Gå til innhold

Ekstern LaCie sluttet å virke(?)


Ludde

Anbefalte innlegg

Etter 2 måneders trofast følge, ville ikke min eksterne LaCie P3 250GB USB2-disk lystre når jeg skrudde den på idag tidlig. Dvs, den starter og knitrer avgårde, men Windows nekter plent. Henger seg når jeg går inn på windows utforsker og oppfører seg helt umulig. Den dukker derimot opp i Safely Remove Hardware, men når jeg går inn på egenskaper klarer den ikke å vise meg informasjon om partisjoner etc. Har forsøkt å bytte forskjellige usb-plasseringer, men fortsatt intet hell.

 

Saken er at det er en god del viktige dokumenter for meg på den disken, så hvis noen har noen flotte tips til hvordan jeg kan få tilgang på de dataene som ligger der, hadde det vært rett og slett kjempefint.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så det er kun en standard s-ata disk som sitter inni, og som uten videre vil kunne fungere på en stasjonær maskin? -Trur jeg nok uansett, jeg skal gjøre som du sier å kontakte foretningen jeg kjøpte den fra, før jeg gjør noe dumt og galt, hehe.

 

For meg virker det også rimelig som du sier at det er kontrollerkortet, for seagate-disker pleier da ikke å ta kvelden etter kun snaue 2 måneders sporadisk bruk..

 

-Vet noen om dette er et vanlig problem, altså kontrollerkort til eksterne disker?

Endret av Ludde
Lenke til kommentar

I fall dette skulle omfatte andre i samme situasjon:

 

Ringte firmaet jeg kjøpte disken hos (amentio.no) og forhørte meg om situasjonen. En hyggelig person på den andre siden av røret mente at det mest sansynlig var kontrollern som var gåen, og at jeg burde åpne "boksen" og sette disken i en stasjonær maskin for backup av filene. Deretter skulle jeg søke retur, uten at amentio skulle nekte meg det fordi jeg hadde brutt forseglingen.

 

Dette må jeg si var uventet hyggelig support fra Amentio. Dagens rose.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...