Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Jeg får "begrenset eller ingen tilgang"


Anbefalte innlegg

Selv om signalene er gode hender det at jeg får opp dette på min lap top og mitt trådløse nettverk blir da utilgjengelig for en kort periode. Ofte ikke snakk om mer enn 10 - 20 min. Er det noen som vet hva det kommer av? Jeg vet at det er vanlig dersom signalene er svake, men forstår ikke grunnen når signalene er gode. Det er jeg som har konfigurert nettverket så det er ikke noe feil der.

 

X.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"begrenset eller ingen tilgang" er bare en standardfeilmelding som SP2 gir. Når du får den har du som regel falt av nett, og hvis du da sjekker din ip-adresse så antar jeg at du har en 169-ip. Selve feilmeldingen "begrenset eller ingen tilgang" kan man slå av, men det løser ikke problemet, det fjerner bare feilmeldingen.

 

192 skal du normalt ha når du har trådløst nett. Så hvis du mister en 192-ip og får en 169-ip så ligger nok feilen mellom din pc og routeren du bruker. Det kan fortsatt være noe med det trådløse nettet som gjør at ting ikke fungerer selv om signalstyrke osv er bra.

 

Må du gjøre noe spesielt for å komme på nett når dette skjer eller må du bare vente? Har du forsøkt å resette routeren el? Fungerer ikke det heller så ville jeg testet å koble direkte fra din pc til isp-en sin modem (for jeg antar at ditt trådløse nå er koblet til et modem el som din isp leverer. )

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...