Jump to content
Sign in to follow this  
Xantix

Jeg får "begrenset eller ingen tilgang"

Recommended Posts

Selv om signalene er gode hender det at jeg får opp dette på min lap top og mitt trådløse nettverk blir da utilgjengelig for en kort periode. Ofte ikke snakk om mer enn 10 - 20 min. Er det noen som vet hva det kommer av? Jeg vet at det er vanlig dersom signalene er svake, men forstår ikke grunnen når signalene er gode. Det er jeg som har konfigurert nettverket så det er ikke noe feil der.

 

X.

Share this post


Link to post

"begrenset eller ingen tilgang" er bare en standardfeilmelding som SP2 gir. Når du får den har du som regel falt av nett, og hvis du da sjekker din ip-adresse så antar jeg at du har en 169-ip. Selve feilmeldingen "begrenset eller ingen tilgang" kan man slå av, men det løser ikke problemet, det fjerner bare feilmeldingen.

 

192 skal du normalt ha når du har trådløst nett. Så hvis du mister en 192-ip og får en 169-ip så ligger nok feilen mellom din pc og routeren du bruker. Det kan fortsatt være noe med det trådløse nettet som gjør at ting ikke fungerer selv om signalstyrke osv er bra.

 

Må du gjøre noe spesielt for å komme på nett når dette skjer eller må du bare vente? Har du forsøkt å resette routeren el? Fungerer ikke det heller så ville jeg testet å koble direkte fra din pc til isp-en sin modem (for jeg antar at ditt trådløse nå er koblet til et modem el som din isp leverer. )

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...