Gå til innhold

Hva har folk imot huntere?


Anbefalte innlegg

Hei jeg spiller selv en lvl 55 hunter og lurer egentli på hva folk har imot de?

Jeg merker at jeg sliter noe enormt med å finne grupper til diverse instances og ellers at folk har en negativ følelse til oss.

 

Jeg tok meg tid til å ramse opp positive og negative ting med huntere i grupper:

 

Positive:

Vi er gode til å trekke aggro vekk fra healerene, ved hjelp av pet og multishot så får jeg lett aggroen vekk fra healeren(e) (Dette når det er flere fiender) ellers bruker jeg distract shot.

 

Vi krever ikke fult så mye healing som andre dps klasser (Mage, warlock og rogue) dette pga vi har mail armor og dyret hjelper med å få aggro av oss.

 

Vi har merking av mål, noe som gjør planlegging av angrep lettere (pluss den gir ekstra ranged attack power)

 

Vi har volley og explosive trap som begge er mass damage på flere targets.

 

I PVP er det ikke så lett for andre klasser å slippe unda oss, vi har wing clip, concussive shot og pet ;)

 

Pet kan fungere som tank og er grei å ha når Cloth/leather classer sliter med mobs og warrior er litt opptatt med andre ting.

 

Vi har auto shot, noe som gjør at vi ikke trenger mana for å skyte. Noe mage/warlock ikke kan.

 

Vi har disengage som får aggro av oss og på nest høyest på aggro listen.

 

mm. men kommer ikke på flere så sent på kvelden ;)

 

Negative:

Vi har bare 2 gruppe buffer, Aspect of the Wild (gir 50 mer nature res) og Trueshot aura (gir ekstra attack power), begge ubruklige til vanlig bruk.

 

Dyret har til tider tendenser til å løpe vilt, dette når en komme til steder som en må hoppe for å unngå mobs (instances). Løses med å fjerne dyret før en hopper ol.

 

Kommer ikke på flere her heller :S

 

-------------

 

Ellers så vil jeg tro huntere har det ganske vanskelig i spillet, en må hele tiden kjøpe piler og mat til dyret, utstyr koster mye og en må reise rundt i verdenen etter nye pet skills (bare growl kan kjøpes fra pet trainer).

Endret av Meendel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

BåGan:

 

Hm, oki.

 

Huntere har så og si behov for litt av hvært av utstyr.

 

Strengh om dem må gå melee, noe som sjeldent er nødvendlig.

Agility er noe det viktigste vi kan få, det hjelper på ranget attack power og gir mye crit.

Stamina gir oss mer health. Det er bra å kunne tåle å miste litt liv.

Intellect gir oss mer mana, noe som igjen fører til at vi kan bruke flere spells.

Spirit er nesten like viktig som agility og ligger hakket over stamina, det gjør at vi genererer mana fortere i combat, noe som igjen fører til flere spells.

 

Så jeg kan forstå at det er noen som sier N på en del forskjellig utstyr, men generelt så trenger vi bare N på utstyr med Agility og stamina/spirit.

 

NightKeeper:

Jeg har ikke noe imot roguer, men huntere har mindre sjangse for å aggroe pga vi er ranged og vi gjør samme skaden som roguer. Begge er jo gode på vært sitt felt.

 

FYI.

Endret av Meendel
Lenke til kommentar
I PVP er det ikke så lett for andre klasser å slippe unda oss, vi har wing clip, concussive shot og pet ;)

Det er kanskje en grunn. Jeg har ikke noe i mot huntere.. Har ikke lagt merke til at andre har hatt noe spesielt i mot dem heller. Jeg liker at de har med seg det dyret som kan funke som tank.

Lenke til kommentar
I PVP er det ikke så lett for andre klasser å slippe unda oss, vi har wing clip, concussive shot og pet ;)

Det er kanskje en grunn. Jeg har ikke noe i mot huntere.. Har ikke lagt merke til at andre har hatt noe spesielt i mot dem heller. Jeg liker at de har med seg det dyret som kan funke som tank.

Det er derfor jeg ikke liker "pickup" huntere. Du skal banne på at pet har på "taunt" skillen sin, taunter på seg en av mobsa jeg tanker, hunteren maser om healing av pet osv..

 

Det er en mange som tror det er bra å tanke trashmobs med pet for å "offtanke", men dette skaper bare problemer. Jeg som tank prøver alltid å holde alle mobs på meg, da jeg får mye rage av dette som gjør det lettere å tanke. Prest liker at alle slår på tanken. siden man kan konsentrere seg om å heale en i gruppen som tar jevn skade, og man sparer mana.

 

Dessuten virker det som pet bruker å virre rundt og pulle mobs i utide..

 

Det er ikke noe galt med huntere i gruppe om man har spilt sammen før er min erfaring, men jeg skjønner godt at hunterer som stereotyp har et frynsete rykte..

Lenke til kommentar

Likferd: Ja jeg prøver alltid å ta av dyrets growl mens jeg er i gruppe med warriors, men glemmer meg av og til :S

Desverre er det en del "tank" warriors som ikke klarer å holde aggroen, de rett og slett klarer det ikke av en eller annen grunn.

 

Så jeg lar alltid warrioren få en sjangse, og om det blir for mye så tar jeg på growl og lar den angripe de som angriper healerene eller mage/warlocks.

Endret av Meendel
Lenke til kommentar

En god hunter er konge i nesten alle sammenheng, men er dog noen ting jeg ikke liker med dem:

 

1. Som du selv sa, pet som løper løpskt inni instances. Har daua hele gjengen noen ganger pga det.

 

2. Hunters og "need". Sier need på nesten alt gjennom alle 60 lvlene. Agi, int, nature damage osv. Skjønner at hunter trenger ting de også, men er litt drøyt når de roller på klare druid ting å sier at de trenger nature damage og mana selv. OK, er greit det, men husk at når DU (hunter) er tom for mana, så betyr det egentlig ingenting for en gruppe, men om en druid eller priest går tom, da er det game over :)

 

Ellers har jeg stor respekt for gode hunters. Bra i pvp, veldig bra damage i instances, og kule skills som f.eks traps.

Lenke til kommentar
Desverre er det en del "tank" warriors som ikke klarer å holde aggroen, de rett og slett klarer det ikke av en eller annen grunn.

Å dette er som regel på grunn av over dps for tidligt, dots etc. etc. før warrioren får gjort noe.

med moderat dps derimot klarer warriors å holde 2-3mobs med bare taunt, revenge, demosout og den i battlestance.

----

Jeg liker ikke å ha huntere fordi de fleste huntere jeg har møtt tidligere har ikke dyret på passiv eller hva det nå heter, de over damager, løper inn å leker seg med feign death og ellers trenger ca aill mail som dropper.

----

kom plutselig på mit første negative møtet med en hunter, jeg var level 39 paladin i SM Cath, så dropper mograins might som jeg hyler need på, alle passer, også jeg, så roller den forbanna hunteren og sier han trenger den -.-;; 2 dager senere whisprer han meg og sier undskyld og at jeg hadde rett, han kunne IKKE bruk den..x_X

Endret av Choo
Lenke til kommentar

Tipper ting blir litt bedre etter neste patch, selv om jeg mener det fortsatt mangler en del ting for at vi skal bli ettertraktet i grupper, men nå som de såvidt begynner å få igang pet customisation (egne "talent" points for pet :w00t:) og gir oss nye talenter begynner ting å bli bedre, men som sagt i denne tråden så er mange huntere kjent for å ninjaloote/miste kontroll over pet osv, men jeg synes det blir feil å slå all over en kam.

 

Smartpet er en mod alle huntere burde ha, lar deg bestemme fullt ut hva dyret skal få lov til å gjøre. (Growl/Cowl styring, autobite, assist partymember osv)

 

 

Edit: btw, katter kan lære å stealthe fra og med 1.7 :D

Endret av zbegra
Lenke til kommentar
Jeg har ikke noe imot roguer, men huntere har mindre sjangse for å aggroe pga vi er ranged og vi gjør samme skaden som roguer.

Nå kan det hende at jeg bare har vært i teams med dårlige huntere, men min erfaring er at huntere er mil unna rogues i damage. Agro har ikke noe å si på melee/range, det er skaden -> threat som gir deg agro, og rogues har igjen angrep som skaper mindre threat enn huntere noe som gjør at huntere tar agro oftere en rogues.

Lenke til kommentar

Setter jeg sammen en gruppe, er det prioritert følgende:

 

Tier 1: warrior og priest

Tier 2: mage

Tier 3: rogue, warlock, druid, shaman

Tier 4: hunter

 

Rogue kan lockpicke, sappe og gjøre prima skade, warlock har stam-buff, soulstone og fine dots, druid tilpasser seg situasjonen og healer/offtanker, shaman er wipe-protection og har kjekke totems + god skade, og hunter.. god skade?

Lenke til kommentar
så at du fant et tonn av positive og få negative ting med hunter`s...kan det være fordi du er en selv..? ;)

uansett, jeg liker huntere jeg. i og utenfor instance :)

Nja, jeg gav bare mitt synspunkt på huntere og syntes ikke de har så mange ulemper. At folk ninjalooter og de i tillegg spiller huntere har ikke noe med klassen å gjøre, men personen. Den personen hadde sikkert ninjalootet som en annen klasse å.

 

Det at jeg fant flere positive ting en negative var bare at jeg ikke kom på så mange ting, derfor spurte jeg her hva folk egentli syntes er negativt med hunter som klasse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...