Jump to content
Sign in to follow this  
Thomas2005

Visning av tapte anrop på Samsung

Recommended Posts

Jeg har hatt min Samsung Z500 i en måneds tid, og er i grunnen ganske fornøyd. I det siste ser jeg også at det reklameres i media for denne telefonen som "fremtidstelefonen"... :dontgetit:

 

Joda, telefonen har masse fancy den, og derfor tror jeg inntil det motsatte er bevist at det er jeg som har gått glipp av noe, og ikke at telefonen mangler noe så elementert som markering av tapte anrop. :(

 

For å utdype dette litt: På displayet på utsiden av telefonen har man en "todelt" lcd med en øvre del som deafault alltid er tent og som viser klokke, om man har ulest SMS, signalstyrke etc, men om man har tapte anrop må man åpne opp for å se.

 

Mulig at det er noen triks for å få nedre del av den ytre lcd-skjermen til å lyse opp for å se om man har tapte anrop, men det er komplett umulig for meg å forstå at når man har valgt den type løsning som Samsung har, at man da ikke har et icon som symboliserer tapte anrop, evt et felles icon for ny sms/tapt anrop/tapt alarm..

 

Fortell meg at det kun er en innstilling jeg mangler, og at jeg tar feil.. please !?

 

Thomas2005

post-19-1124830944_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Min telefon viser ubesvart anrop i det displayet i ca 10-15 sekunder etter anropet. Når displayet slukker blir også den informasjonen borte. Utrolig irriterende!

 

Har opplevd mange ganger at jeg har hatt et tapt anrop som jeg ikke har fått med meg, fordi de har ringt mens jeg var borte fra telefonen en kort stund. Et kjapt blikk på telefonen avslører jo ikke at jeg har et tapt anrop.

 

Må da finnes en eller annen løsning på dette?!

Share this post


Link to post

På E730 kan man holde inne volumknappen (på siden av telefonen) inne noen sekunder, og da lyser underdelen av displayet opp (og man kan se om noen har ringt).

Vet ikke om dette er det samme for Z500, men hvis det går, legg inn svar.

Share this post


Link to post

Ja, det stemmer. Det virker på min Z500, men det skulle vært et ikon eller indikasjon på et tapt anrop uten å måtte åpne telefonen eller trykke på noen knapper.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...