Gå til innhold

Anngående BenQ skjermer


Heineoen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser ut som den eneste forskjellen er lystyrken...

 

Jeg ville valgt den uten pluss om du sitter på et veldig godt opplyst rom, og + varianten om du sitter på et litt mørkere rom. Om du bruker skjermen med størst lysstyrke i et mørkt rom vil baklys bli mer synlig, og kanskje mer plagsomt..

 

Men, personlig... Jeg ville aldri kjøpt en 17", jeg ville gått for en 19", større skjerm, og lettere å lese etc pga større skrift og større flate.. Prisforskjellen er minimal, men om det er en grunn til at du velger en 17", for all del. Selv kjøpte jeg akkurat en knallskjerm i Hyundai sin L90D+, ikke angret et lite sekund en gang. Pivotfunksjon er kjekk når man venner seg til det. Har en hel dokumentside på skjermen på en gang med 100% størrelse på dokumentet i Word.. Sweetness!!

Lenke til kommentar

Neida, jeg sitter ofte klint oppi skjermen min selv, og det går helt fin!

 

Det at skjermen er litt større gjør at du ikke må anstrenge deg så mye for å se.. Jeg vil nesten fraråde deg å kjøpe 17", jeg ville aldri gjort det, men vi er forskjellige mennesker, så jeg vil heller anbefale deg å ta en tur til elkjøp eller noe, for å se forskjellen på de to størrelsene. IKKE KJØP DER... hehe

 

 

EDIT: Blink... Innlegg 182..

Endret av tore_v1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...