Gå til innhold

lvl 30 warrior quest


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du kamerater med høyere lvl er ikke dette oppdraget noe problem. Men derimot tar det ganske lang tid. Å samle tenner fra trollene i Stranglethorn Vale tok ca 4-5 timer aleine. I tillegg kommer de andre ingrediensene, der du må banke opp elementals som ikke har altfor stor droprate, men høyt lvl. Den siste ingrediensen får man kjøpt på AH.

Lenke til kommentar

Hjalp en kamerat (lvl30) med questen for et par dager siden. Er lvl49 shadowpriest, så det gikk ganske kjapt. Dropraten til elementals var ganske ok, fire elementals gikk kjappest. Trollene var heller ikke særlig mye knot, de ligger tross alt bare på lvl32-35 eller så. Mye moro med ekle alliance-folk som skulle ta lvl30-kompisen min, og snudde på en femtiøring når jeg vinket. :)

 

Liferoot kjøper man på AH, det samme kan man egentlig gjøre med charms. Kjekt å ha i bakhodet når man begynner som warrior, sjekk AH etter disse, så har man dem klar.

 

Cyclonian var ikke særlig vanskelig heller, tømte manaen min (4.5k) på å heale og gjøre skade, men det var også alt. Kompisen min dinget når han fikk øksen, så vi fikk dessverre ikke herje i lvl21-30-battlegrounds. /cry

Lenke til kommentar

Jeg husker jeg gjorde alt dette alene og det var stress. Prøvde først på lvl40, og det gikk skitt som faen... så igjen på 42, det gikk heller ikke. Til slutt gadd jeg ikke riske det og fikk hjelp av en lvl60 priest(kamerat av meg). Dette var rett før jeg ble lvl43.

 

Det bittre var at jeg nå allerede hadde et våpen som var bedre.

Nå eg jeg lvl59. Det siste lvl er alltid det vanskeligste...

Lenke til kommentar
oki takker alle sammen. MEN det er det at jeg vil drive i 21-30 BG med øksa, så jeg vil gjerne ha den før jeg lvl'er

Det eneste du trenger å være med på selv, er å drepe troll i stranglethorn. Om du får en level 60 til å hjelpe deg, får du så lite xp at du umulig kan levele av det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...