Jump to content
Sign in to follow this  
assi4

Åpne port på bluecom router

Recommended Posts

Sliter med å åpne en port (til xlink kai) på en Zyxel Prestige 650R-33. Problemet er at jeg ikke får kontakt med routeren. Jeg har satt ip til statisk slik som står i guiden på portforward.com (lagt tall som fås fra ipconfig /all inn som statisk ip), men får likevel ingen kontakt. Jeg har brukt guiden som står her http://www.portforward.com/english/routers...3/Xlink_Kai.htm og ip'en til routeren skal være 62.x.x.1 slik jeg har forstått det. Internett virker helt fint etter å ha lagt om ip'en så jeg har ikke tastet noe feil. Har også prøvt å starte routeren uten dsl kabelen i i håp om at ip'en til routeren blir nullstilt til 192.168.1.1, men da forsvinner default gateway fra ipconfig og jeg får heller ingen kontakt med 192.168.1.1. Er ikke særlig erfaren med slike ting, så sannsynligvis en nybegynner feil.

 

Håper noen kan hjelpe!

Edited by assi4

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...