Jump to content
Sign in to follow this  
kengdal

Bremmse problemer med opel vectra 97 stv

Recommended Posts

Hei jeg har en opel vectra 97.stv og i kjøre computer in lyser det bremmseklosser.

Da stakk jeg til nærmeste bil forhandler for å kjøpe meg nye bremmseklosser foran. Men når jeg skal skifte bremseklosser ser jeg at de nesten ikke er slit. Så prøver jeg og koble ut sensoren, men alike vell lyser det bremmseklosser i kjørecomputeren. Vet dere hva som kan være feil, må det være en kortsluttning i kretsen?

Share this post


Link to post

lav bremseveske = abslampe lyser... allefall på min...

 

men sensor biler er no dritt, kan fort ende opp med en drøss med "feil" som ikke er der eller går ann å rette på.... kansje noe slikt.?

 

få opel til å plugge i PC-n så får de det vel stille.......

 

 

Edit : Leif (som vanlig)

Edited by Scorpioen84

Share this post


Link to post
koble ut sensoren.?

 

forklar....

Jeg koblet fra sensorene på bremseklossene. Dro bare kablene ut fra de. Da er jo ikke kretsen brutt så da skulle det jo ikke ha lyst. Så startet jeg bilen, og det stod forsatt at bremsklosser og lyste kjørecomputeren. Skal sjekke bremseveske nivået når jeg kommer hjem.

 

Takker for svar

Share this post


Link to post

dra ut pluggen betyr for computern at det er brudd i kabel...... ergo problem med denne sensoren...

 

er som et inbrudsalarm anlegg, er ikke bare å janke ut kablene for å bryte seg inn....

 

Edit: liten forklaring : jeg er IKKE bilmekaniker.! Men jeg ser for meg at det går en såkalt hvilestrøm gjennom sensoren, når denne blir brudt blir dette en feil med bremseklossene for computern...

 

Som sagt ikke mekaniker så jeg er ikke bastant, høres bare logisk ut for meg

Edited by Scorpioen84

Share this post


Link to post

skal ikke gi utslag om du røkker ut kabelen på bremseklossen. det som skjer hvis du har denne kabelen i og bremseklossen er slitt såpass mye at sensoren i enden av kabelen kommer i kontakt med bremseskiven og får jord (og slutter kretsen), da begynner pæra som indikerer at noe er feil med bremsesystemet å lyse.

Edited by sa|o

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...