Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Jeg mener ikke Gerrard er verdens beste for tiden, men når han er på sitt beste er han helt i toppen, synes uansett han er langt bedre enn Scholes når begge er på sitt beste.

9623312[/snapback]

Langt bedre enn Scholes? LANGT bedre enn Scholes? Røde sopper på tyttebærstien er hissebæ.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Crouch spiller sikkert. Er i utgangspunktet negativ til det, da jeg mener sjangsen for at vi vinner kampen er mindre. På den positive siden er det jo bra at Crouchy får kamtrening, og kanskje klarer å spille seg til noe som kan ligne vagt i form..

 

Om Cisse spiller er det jo så opplagt at han netter. :p

Lenke til kommentar

Jeg tror Crouch kan gjøre det bra hvis han får starte jeg, pleier og være god i CL. Håper på han og Torres på topp egentlig.

 

Reina

 

Arbeloa

Carra

Hyypia

Riise

 

Benayoun

Gerrard

Masche

Babel

 

Torres

Crouch

 

Det skal også sies at hvis ikke Crouch begynner og prestere snart, så kan vi godt selge han i januar, spesielt hvis det gir rom for en annen mer lovende spiss. Samme gjelder Kewell egentlig, han bør holde seg skadefri ut sesongen nå når han kommer tilbake altså. Hater og si det, men sånn er situasjonen for både Kewell og Crouch føler jeg.

Lenke til kommentar

er laget så klargjort at VG vet at fyrstikkmannen skal starte??

 

og

 

tillegg har klubben brukt mye penger på å hente spissene Fernando Torres og Andrej Voronin,

 

Vi knuste vel ikke budsjettet med Voronin akkurat??

 

Dette betyr jo at fyrstikkmannen er bort i Januar det.. Ikke noe annet, og det er nesten like greit. Han er 4 valget og med 3 andre + babel, Gerrard så ser jeg ikke poenget i å fylle lommboken hans heller...

 

Men klart scorer han 3 mål ikveld og fortsetter så er det ikke godt å si ;)

Crouch trenger selvtillit!!

Lenke til kommentar

Jeg tror nok Crouch sin tid begynner å gå ut ja. I min mening har vi to bedre spisser i Torres og Kuyt og en spiss på høyde med Crouch i Voronin. Og jeg synes ikke Crouch har gjort noe bra i år, og jeg er heller ikke noen fan av ham generelt. Støtter han selvfølgelig siden han spiller på Liverpool, men jeg synes dessverre han er en bidragsyter til å forverre spillet vårt i og med at vi begynner å slå mye mer langt straks han er innpå. Og let's face it, han er ikke spesielt god i lufta. Torres og Kuyt er begge bedre i lufta enn Crouch, og det sier jo litt når han er 30 cm høyere. :p Så jeg ser for meg at vi selger ham etter sesongen og henter inn en annen spiss. Og det kommer hvert fall til å skje om han presterer som han har gjort i år.

 

Angående Kewell så er det egentlig bare til å få ham solgt og få kjøpt inn en ny venstreflanke, ja. Harold er en strålende spiller og en fantastisk bra person utenfor banen (sies det, jeg har jo aldri møtt ham), men han er rett og slett for skadeplaget til at vi kan ha ham. Enten må han selges hvis det byr seg en anledning, eller la ham gå ut kontrakten og så gå som Bosman. Selv hvis han kommer tilbake og spiller godt, så er jeg helt sikker på at det ikke vil gå lang tid før han er skadet igjen. Dessverre, for jeg har kjempesansen for Kewell.

Lenke til kommentar
Har egentlig vært like kritisk til Crouch jeg, men så kom han tilbake å gjorde det bra i fjor. Så vil ikke dømme ham før etter kampen i kveld i alle fall. Hvem vet, kanskje det er Crouch som gjør hatrick i kveld...

9628182[/snapback]

Selvfølgelig, det kan jo snu, men sånn som han har spilt i det siste så har han ikke akkurat imponert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...