Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kuyt er akkurat den spilleren vi trenger. En sterk targetman som kan gjøre ting selv og som har en nese for scoringer. Det er selvsatt ikke risikofritt å hente ham bare på bakgrunn av hva han har gjort i nederlandsk liga, men man må risikere litt. Han og Bellamy er to forskjellige typer, og jeg har tro på at disse to ville fungert veldig bra sammen. Jeg vil ikke si at stallen er komplett med Kuyt der, men den er iallfall så komplett som den kan bli akkurat nå. Liverpool kan tross alt ikke kjøpe inn allverdens spillere med en gang, her må det bygges over td.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Kuyt er i mine øyne en smule oppskrytt. Redd han ender opp som en ny Kezman om han skulle finne på å dra over kanalen.

 

Også Liverpool ville ha godt å av Fernando Torres. ;)

6654920[/snapback]

 

Så enig. Dette er problemet med mange av supporterne våre; de klarer ikke se hva som er best for oss. Lars, som er Chelsea-fan, ser derimot hva vi trenger.

Lenke til kommentar

Ikke at jeg vet helt hva du tenker på nå, men vi har ikke £25-30M som Atletico sikkert ville krevd for Torres. Vi måtte i så fall stelt istand en byttehandel som innebar flere spillere, evt. solgt spillere til iallfall £10M for å finansiere det kjøpet. Men uansett har jo Torres sagt at han ønsker å bli i Atletico, så det er liten vits i å ønske seg spillere som både er altfor dyre og ikke kommer til å flytte på seg.

Lenke til kommentar

Ifølge Liverpool Echo blir Kuyt klar i løpet av kommende uke.

 

Chris Bascombe skriver i dagens utgave av ”Football Echo” at Dirk Kuyt er så godt som klar for en overgang til Liverpool. Handelen forventes å sluttføres mot slutten av neste uke. De røde må ut med £10M for den 26-årige Feyenoord-angriperen.

 

Stemmer det at vi får ham til £10M må jeg si meg fornøyd med det, ettersom Feyenoord vel alltid har krevd £12M for ham. Så får vi se om han innfrir, jeg tror iallfall han er typen Liverpool trenger, og han har imponert i Nederland. Måtte han fortsette den formen i England også.

Lenke til kommentar
Noen som ser kampen? Er storfornøyd med det jeg har sett så langt, Sissoko kommer til å bli stor i år.

6666699[/snapback]

Sissoko er bra, det samme er Pennant som har imponert i alle kampene han har spilt for Liverpool så langt. I hele tatt mye positivt så langt, men Crouch irriterte meg i hele fjor, og det fortsetter han med... Burde stått 2-0 i stedenfor 1-1, men kløna Crouch måtte selvsagt ødelegge for Garcia.

Endret av sentimental
Lenke til kommentar

Ah, herlig kamp som bekrefter at treningskampene i sommer slett ikke har noen innvirkning på laget og formen. Håper noen kan slutte å sutre om at 5-0 mot Mainz betyr at laget suger for tiden. :)

 

Fin kamp. Liverpool spilte svært bra, og rundspilte til tider Chelsea. Ikke den mest alvorlige kampen, men spillet i dag viste at laget er i rute til PL. Kampene mot Sheffield United og Maccabi Haifa ser jeg frem til nå. Pennant og Sissoko utmerket seg bra, Aurelio kom seg til hektene og spilte bra etter hvert etter innhoppet, Bellamy viste stor fart, fotballforståelse og at han også kan assistere. Også Gonzalez viste positive takter på sin venstrekant den drøye timen han spilte.

 

Dette viser at vi er i form og i rute, og et trofé ekstra i skapet skader slett ikke. :)

Lenke til kommentar
Tviler på at dette har så veldig mye å si for begge lag.

 

Grattis med seiern. Skal vi føye den på deres trofeèskap?

6667331[/snapback]

 

Det har jo så klart noe å si.. Hele Liverpooltroppen sprudler jo av selvtillit etter å ha slått et av verdens beste lag..

Litt fotballforståelse må du vel ha

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...