Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Cissé er på mange måter en komplett spiss; han er en god avslutter, både fra kort og langt hold; han er god teknisk; han er rask; han er god på hodet. Uten tvil Liverpools beste spiss.

6278575[/snapback]

1 av 5 riktig. Ved å si at han har god teknikk er som å skyte seg selv i leggen. Cissé dragninger til høyre, og det er faktisk det eneste han kan teknisk. Vent til neste kamp, og følg med når han skal utfordre. You have my word.

6296293[/snapback]

Den kampen vil forhåpentligvid ikke være på a-laget til liverpool

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Cissé er på mange måter en komplett spiss; han er en god avslutter, både fra kort og langt hold; han er god teknisk; han er rask; han er god på hodet. Uten tvil Liverpools beste spiss.

6278575[/snapback]

1 av 5 riktig. Ved å si at han har god teknikk er som å skyte seg selv i leggen. Cissé dragninger til høyre, og det er faktisk det eneste han kan teknisk. Vent til neste kamp, og følg med når han skal utfordre. You have my word.

6296293[/snapback]

Den kampen vil forhåpentligvid ikke være på a-laget til liverpool

6306600[/snapback]

 

Og det vil også være en stund til, siden han har brekt foten, så tror ikke vi skal regne med en kanon cisse i neste kamp han spiller^^

Lenke til kommentar

Gerrard bestemte seg til slutt, slik vi ofte ser han gjøre, og selvfølgelig på overtid! Håper Sven ser at det er Gerrard som bør ligge offensivt og Lampard defensivt. Gerrard fortjener å bli dette VMs helt. At han er bedre Lampard både defensivt bør ikke gjøre at han ikke skal få lov til å gjøre sin magi offensivt. :(

 

Gerrard, Crouch og Carragher ftw. ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Likte veldig godt at de nye spillerne glimtet til. Pennant spilte bra, Gonzalez og Bellamy puttet. Grei gjennomført kamp med litt slapt deffensivt spill til tider.

6644847[/snapback]

 

 

Ja! Pennant var meget bra i dag. Han blir rå utover sessongen håper jeg. På baklengsmålet var det slappt av Hypiia, men sånn alt i alt synes jeg Liverpool spiller også defensivt. Riise hadde litt trøbbel med høyrekanten til haif i første men, klarer seg bra.

Lenke til kommentar
Tragisk kamp idag. Heldige om vi kommer topp 5 i årets sesong med denne typen spill.

 

Nå vet jeg jo at det var ett bytte som gjorde at vi vant. Men synes det meste var forferdlig, startoppstillingen, spillestilen, byttene og spillerene.

6644353[/snapback]

Tror du dette er synonymt med resten av sesongen, når PL er godt igang og spillerne er "varme i trøya"? Nei.

 

Jeg er fornøyd med kampen, når man ser alt under ett. Første offisielle kamp, spillerne er slite etter treningsleiren, de har vært på ferie og er ikke varme i trøya, tre debutanter, en motstander som legger seg i forsvar, etc. Er ikke en lett kamp å spille, og det tyder godt at vi har vinnervilje og moral i laget, og greier å kapre en viktig seier selv på en ganske rufsete dag.

 

Det defensive var definitivt under par, vi slapp dem for lett til ved noen anledninger, og spesielt Hyypiä dreit seg ut ved 0-1. Det offensive var greit, som sagt er det vanskelig å spille mot en forsvarende motstander. Jeg savnet dog to spisser på topp, og det viser at vi MÅ ha en god spiss til. Holder ikke med Bellamy, Fowler og Crouch. Når da en er skadet, har vi kun to alternativer, og da ender vi nok ofte opp med én ensom spiss. En sterk og god type á la Kuyt ønskes.

 

De nye i dag var bra. Bellamy spilte en solid kamp, viste mye fart og løpsvilje, og var godt frempå ved 1-1-målet - som en goalgetter skal være. Pennant var kampens beste sammen med Sissoko, og spilte stort på høyresiden sin. Noen feilpasninger, men jevnt over bra innlegg, han gjør seg fri og han hadde noen fine passeringer. Men han har en svært vanskelig jobb i og med at Maccabi pakket inn høyresiden, og han hadde kjapt 2-3 mann på seg etter å ha mottatt ballen, og da er det bare hodeløst og prøve å passere og i 95% av tilfellene rote bort ballen. Kan ikke dømme Gonzalez ut ifra de minuttene han fikk, men han har vist mye av sine kvaliteter i Sociedad og vi vet hva han kan, eneste han må gjøre er å tilpasse seg Liverpool og engelsk fotball. Han har herlig teknikk og lynrask fart. Fint frempå ved scoringen sin, og sikret seg en drømmedebut.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg er imponert over debutantene og det var egentlig de som bekymret meg. Om Liverpool spilte en middelmådig kamp gjør ikke det meg så mye, for jeg vet de kan, men så lenge de nye spillerne viser hva de er gode for, så er allting godt.

Lenke til kommentar

Jeg synes Liverpool spilte en bra gjennomført kamp i går. Hypiia blir litt slurvete og litt for tøff i støtinga uten sikring, på scoringa til haifa. Men jeg føler vi har god kontroll bakover også. Riise har litt vansker med høyrekanten til Haifa elles synes jeg Liverpool spiller bra både offensivt og defensivt. Finnan kombinere bra med en god Pennant som flere ganger viste at han har en god innleggsfot og bra et overblikk, samt god teknikk.

Dette var på ingen måte en dårlig "oppladnings-kamp" av LCF, sett under ett synes jeg. Benitez gjør alle tre byttene. Setter inn Garcia for en litt svak Zenden, Bellamy for Cruch og Gerrad for Gonzalez. Ungutten som sørget for seier på Anfield i går.

Med byttene skjer det ingen formasjons endring, noe som er bra med tanke på at Benitez har flere spillere som alternativ til den ene formasjonen som ahan ønsker å drille LCF i utover høsten, vinteren, våren.

 

Dette var formasjonen, en formasjon som passer LCF bra:

 

........Reina........

Finnan...Carra...Hypiia....Riise

.............Momo..........

Pennant........Alonso.......Zenden

...............................Gerrard......

....................Bellamy..................

 

Ønsker med tanke på neste match at Aurelio kommer inn og at Kewell blir skade fri. Hvis ikke Kewell blir skadefri foretrekker jeg Gonzalez foran Zenden.

Et annen alternativ Benitez har er å bruke Cruch i posisjonen til Gerrard og heller sette Kapteinen ned på midtbanen. Men da for han et veldig strot paradosks....hvem skal han da sette på benken av Alonso og Momo? Den formasjonen som er nå er vel det beste nå som LCF har tre topp skadefrie midtbane spillere i form og gira. Men, skulle jeg velge måtte det vært Alonso. Momo vant den duellen i går, men det hadde vært et vannskelig valg. For den passnings foten til Alonso er helt unik.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...