Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Danielzu skrev (21 minutter siden):

Faen for en herlig kamp. All honnør til Brentford, to redning på strek og mye mål. Litt slurv i forsvaret og angrepsspillet gir uavgjortresultat i en tøff kamp. 

 

Men vi er top of the league og undefeated. City neste i ligaen. Den blir knalltuff.

Du ser klart forskjell på Liverpool og mindre lag. De mindre laga gir totalt faen i om de lager straffe eller ikke, mens Liverpool er livredde for å lage det.
Derfor får du 2 slike mål som i dag, fordi de tør ikke  rett og slett. I tillegg så burde Alisson strengt talt bare stått på beina på mål #2 og #3. Eneste måten de kan få den i mål er jo nettopp ved at Alisson går ut og ned.

Men ja, Brentford er et helt koko lag. Jeg håper de ikke brenner av alt kruttet den første tredelen av sesongen og ikke har noe å komme med siste tredel.

Lenke til kommentar

Milner er grei som tredjevalg, men vi trenger et reelt andrevalg slik som vi har på VB, IMO. Milner blir veldig fort avdekket defensivt når han møter raske spillere og sliter også med defensive markeringer (sånn som på første målet til City). Jeg liker også å ha muligheten til å bruke Milner på midtbanen (han er fortsatt en evighetsmaskin og et kondisjonsmonster selvom han ikke er noe fartsmonster) og den muligheten blir borte når han er andrevalget på HB.

Endret av KANE2009
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...