Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Cappo skrev (30 minutter siden):

Hvis Manchester City vinner CL og Manchester United vinner EL, får det noe å si for hvilke lag som deltar hvor når det kommer til EL og CL?

Nei. Begge de er klar for cl uansett. 

Om arsenal og Chelsea vinner derimot 

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Kanskje vi blir kvitt Gardiola nå som City endelig ser ut til å vinne CL som stort sett var det eneste han manglet.

Så det du sier er at det ikke har noe å si altså? Det blir kun med flere lag om lag UTENFOR plassene som gir Europa-spill vinner CL eller EL altså.

Ender vel slik tabellen er nå tenker jeg uansett. Kanskje kan det bli plassbytte på Leicester og Chelsea, men lagene blir nok de 4 som er nå.
Så kanskje EL spill på West Ham eller Tottenham.

Lenke til kommentar

Alt sett under ett så fortjener vi ikke å spille CL til neste år og da er det for min del like greit at det ikke blir noe EL heller. Sikkert andre som er uenig her og synes at EL er gjevt og at det er morsomt å møte andre europeiske lag (og det er et helt fair standpunkt), men for meg er og blir det en dårligere versjon av CL og ikke noe jeg setter veldig høyt. Prioritering av ligaen og FA Cup er i så måte viktigere for meg.

Lenke til kommentar
Tranceformation skrev (På 4.5.2021 den 21.58):

1. Hvilke spillere tror dere kommer til Liverpool i sommer?

2.Hva er drømmesigneringen, noe realistisk da?

3. Hvilke spillere blir/bør selges?

1. Det er jo veldig avhengig av budsjettet vårt da men jeg håper på Neto. Får litt halvstivert av den signeringen. Kan brukes i flere posisjoner i angrep, lite skader, kunne linket opp fint med Jota etc. I tillegg så bør vi vel forsterke midtbanen med tanke på at Gini drar og sannsynligvis også midtforsvaret. Har dog ikke noen spesifikke spillere jeg har tenkt på her, kom gjerne med forslag.

2. Drømmesigneringen min er dessverre ikke realistisk i det hele tatt (du vet, han som absolutt alle vil ha om dagen) så jeg får vel bare svare som jeg allerede har svart: Neto.

3. Gini og Adrian drar på free transfers regner jeg med. Hadde ikke hatt noe imot om vi kunne fått noe penger for Shaq, Origi, Grujic, Ojo, Ox, Karius og Wilson. Thiago vil vel kanskje de fleste si at vi bør selge også. Har ikke vært den spilleren jeg hadde håpet på, men samtidig så har jeg jo fortsatt troa på at han kunne gjort det bra i et Liverpool lag i form. Har hatt et par gode kamper, men ellers har det vært jevnt over under pari. For min del kan vi godt gi han et år til, men blir ikke veldig lei meg om han drar og vi får noe penger for han heller. Så er det jo også det store spørsmålet da: er det på tide at vi bryter opp de 3 på topp?

Lenke til kommentar

De aller fleste som har fått lite spilletid eller som er utlånt er til salgs. Unntakene er vel Neco Williams, Curtis Jones og Harvey Elliot.

Harvey Elliot ønsker jeg forsåvidt å se mye til neste sesong. Han har hatt en veldig god sesong i Blackburn hvor han har spilt fast og fått veldig mye erfaring. Og etter min mening er han nesten for god for Championship allerede. 

Hvem som kommer avhenger selvsagt mye av hvor mange som forsvinner, hvor mye penger vi får inn og hvor mye som er tilgjengelig. Dog det ryktes stadig vekk at Konate er så godt som klar for Liverpool.

To ting som spiller inn er Super League fiaskoen og opphevelsen/pausingen av FFP. Dette kan føre til at FSG føler seg nødt til å sprenge banken i et forsøk på å vinne over fansen igjen. 

Et naturlig mål da ser ut til å være Sancho. God, ung og ikke minst britisk.

Lenke til kommentar
Tranceformation skrev (På 4.5.2021 den 21.58):

1. Hvilke spillere tror dere kommer til Liverpool i sommer?

2.Hva er drømmesigneringen, noe realistisk da?

3. Hvilke spillere blir/bør selges?

 

1. Konaťe skal være så godt som klar ifølge ryktene, spørs om Kabak kommet for fulgt også. Trenger sårt en spiss/OM også. Mulig andrekeeper avhengig av Kelleher skadesituasjon.

2.  Sarr fra watford er sannsynlig. Tror nok fsg punger ut, men de går ikke loco så brenner ikke alt på en spiller.

 

3.  Shaq,ox,Origi,Grujic og Keita. på vei ut. Bobby kan også fort forsvinne, lei nedover kurve desverre.  Håper Minamino stepper opp. Ser helst at Gini blir.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...